A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Луганщина-це Україна

Голова Сватівської районної ради Людмила Русанова відвідала в м. Кремінне заходи щорічного обласного фестивалю «Луганщина - це Україна» та фестиваль української народної іграшки та гри, приурочені до 83-ї річниці утворення Луганської області.

16:19 18.06.2021

Засідання 6 сесії районної ради

17 червня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких були узгоджені та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні 6 сесії Сватівської районної ради 14 проєктів рішень. Достроково припинила повноваження депутата Сватівської районної ради Луганської області» Ірини Нікітіна від політичної партії «НАШ КРАЙ» у зв’язку з призначенням старостою Мирненського старостату Лозно-Олександрівської селищної ради. До депутатських повноважень приступила Ксенія Домницька, яка склала Присягу депутата, отримала посвідчення та нагрудний знак. Голова районної ради Людмила Русанова побажала їй плідної роботи на благо мешканців Сватівського району.

16:47 17.06.2021

Привітали з Днем створення Сватівської ОТГ

17 червня голова районної ради Людмила Русанова та голова райдержадміністрації Олег Клименчуков взяли участь у урочистій церемонії підняття прапора територіальної громади з нагоди Дня створення Сватівської об’єднаної територіальної громади.

14:16 14.06.2021

Особистий прийом громадян депутатом

11 червня провів особистий прийом громадян в с. Гончарівка депутат Сватівської районної ради Олександр Карнаух. Під час прийому громадян турбували питання встановлення зручного графіку руху автобусного сполучення з м.Сватове та забезпечення пільгового перевезення громадян, комунальні питання та покращення стану благоустрою в населеному пункті.

13:41 11.06.2021

Особистий прийом громадян депутатом

8 червня провів особистий прийом громадян депутат Сватівської районної ради Іван Лисенко. Під час прийому громадян підіймалися питання землекористування.

17:00 08.06.2021

В Україні створено Конгрес регіональних влад

   Сьогодні, 03 червня, голова районної ради Людмила Русанова у складі делегації Луганської області взяла участь у засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад за участі Президента України Володимира Зеленського, який відбувся у м. Хмельницький.

16:50 03.06.2021

Проводи до лав Збройних Сил України

 Сьогодні відбулися урочисті проводи до лав Збройних Сил України 8 юнаків Сватівщини. Це Владислав Загоруй, Володимир Залуський, Владислав Денисенко, Андрій Набока, Максим Шайдуров, Валерій Гнилицький, Артем Нікулін, Володимир Тихонов.

09:45 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь