A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Особистий прийом громадян депутатом

4 серпня провів особистий прийом громадян депутат Сватівської районної ради Олександр Кучугура, під час якого підіймались питання покращення санітарно-побутових умов для медичного персоналу Райгородської амбулаторії ЗПСМ та попередження руйнування доріг в селі Райгородка внаслідок інтенсивного дорожнього руху великовагових транспортних засобів.

14:18 04.08.2021

Особистий прийом громадян депутатом

3 серпня провів особистий прийом громадян депутат Сватівської районної ради Олександр Батраков, під час якого підіймались питання розміщення сміттєвих баків та частоти вивозу сміття з вулиць приватного сектору м. Сватове.

15:46 03.08.2021

Вимоги безпеки під час збору врожаю ранніх зернових

Для сільгосппідприємств розпочалася гаряча пора – збір врожаю ранніх зернових. З настанням жнив в аграрному секторі економіки значно зростають обсяги виконуваних робіт, збільшується тривалість сільськогосподарських робіт упродовж доби та кількість осіб, залучених до виробничих процесів. Саме в цей період збільшується кількість нещасних випадків на виробництві, які призводять до отримання травм різного ступеня тяжкості та смертей.

08:55 27.07.2021

До відома страхувальників: оформлення заяви-розрахунку з е-лікарняними

Заява-розрахунок для отримання матеріального забезпечення застрахованим особам за е-лікарняними оформлюється страхувальниками з урахуванням відмінностей між е-лікарняним та паперовим лікарняним.

08:50 27.07.2021

Відмінності оформлення тимчасової непрацездатності у випадку е-лікарняних

В Україні триває перехідний період впровадження е-лікарняних. До формування медичних висновків, на підставі яких для застрахованих осіб автоматично формуються е-лікарняні, вже залучені лікарі понад 550 медичних закладів.

09:32 26.07.2021

Урочисті заходи з нагоди 1-ї річниці утворення Сватівського району в нових межах

16 липня на майдані Злагоди в м. Сватове відбулися урочисті заходи з нагоди 1-ї річниці утворення Сватівського району в нових межах. Зі словами привітання до мешканців Сватівського району звернулися голова Сватівської районної ради Людмила Русанова та голова Сватівської райдержадміністрації Олег Клименчуков, голова Сєвєродонецької районної ради Володимир Прокопенко та голова Сєвєродонецької райдержадміністрації Роман Власенко.

19:37 17.07.2021

Особистий прийом громадян депутатом

23 червня провела в с.Тимонове особистий прийом громадян депутат Сватівської районної ради Гул Коновалова, під час якого підіймались проблеми та потреби  дитячого будинку сімейного типу.

13:23 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь