A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Що потрібно знати про «червоний” рівень епідемічної небезпеки?

Уряд продовжив карантин в Україні до 31 грудня 2021 року. З 17 червня в Україні діють нові карантинні норми. Новими правилами визначається можливість одночасного встановлення по всій території країни “зеленого” або “жовтого” рівня карантинних обмежень, “помаранчевий” та “червоний” буде визначатись в межах регіону.  

09:20 27.10.2021

Забезпечення прав осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення

На превеликий жаль, особи з інвалідністю та маломобільні особи належать до менш захищених верств населення. Тому, захист прав та свобод таких осіб є дуже важливим питанням. Державі та суспільству потрібно з акцентувати увагу на забезпеченні їх прав. У Конституції України зазначено, що громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом. Також, не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.

10:13 19.10.2021

Виїзна нарада голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з активом Сватівського району

12 жовтня відбулася виїзна нарада голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з активом Сватівського району. Під час зустрічі керівник виконавчої гілки влади Луганщини представив мешканцям Сватівщини новопризначеного голову Сватівської райдержадміністрації Олега Сліпця. Голова районної ради Людмила Русанова також привітала голову райдержадміністрації та побажала йому плідної праці на благо мешканців краю.

14:16 12.10.2021

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

08:32 08.10.2021

Ознайомлення з ходом виконання ремонтних робіт в рамках "Великого будівництва"

З метою ознайомлення з ходом виконання ремонтних робіт в рамках "Великого будівництва", 6 жовтня голова Сватівської районної ради Людмила Русанова та заступник голови Сватівської райдержадміністрації Борис Руденко відвідали Красноріченський ліцей та зустрілись з Красноріченським селищним головою Сергієм Глущенком і директором ліцею, депутатом районної ради Оленою Хмельницькою.

16:44 06.10.2021

Робоча нарада

В рамках депутатського прийому, відбулася робоча нарада голови районної ради Людмили Русанової з депутатами стосовно питання роботи пересувних відділень"УКРПОШТИ" на території Сватівського району

16:41 06.10.2021

Проводи призовників Сватівського району до лав Збройних Сил України

5 жовтня голова районної ради Людмила Русанова, заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко, заступник Сватівського міського голови Валерій Честних, Коломийчиський сільський голова Олександр Мартовицький, начальник Сватівського районного ТЦК та СП Луганської області майор Дмитро Короткий взяли участь в урочистому заході з нагоди проводів призовників Сватівського району до лав Збройних Сил України.

08:55 05.10.2021

Вітаємо переможців Конкурсу "Луганщина очима молоді"

Департаментом міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської ОДА у співпраці з Проєктом USAID «Економічна підтримка Східної України», ГО «Лабораторія розвитку Луганщини», Агенцією регіонального розвитку Луганської області та з нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України було проведено конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді». За результатами проведення конкурсу було визначено 18 відео переможців у тематичних категоріях «Відкрий мою громаду» та «Тут живуть неперевершені люди», серед яких 3 відеороботи наших юних земляків:

11:00 04.10.2021

Є багато важливих професій, але від освітянина залежить майбутнє країни

Є багато важливих професій, але від освітянина залежить майбутнє країни, бо саме педагог щоденно формує свідомість нашого молодого покоління та суспільства майбутнього, навчає жити, мислити, любити рідну землю.

13:57 30.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь