A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Участь в лекції - тренінгу «Право на інформацію та право на звернення»

23 вересня голова районної ради Людмила Русанова разом з працівниками апарату взяли участь в лекції - тренінгу «Право на інформацію та право на звернення», яку проводили регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної ради України з прав людини в Луганській області Ольга Бакуліна та начальник Управління регіонального представництва в Донецькій та Луганській областях Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Олександр Дворнік. За результатами тренінгу було ухвалено ряд заходів щодо забезпечення реалізації виконання норм Законів України «Про звернення громадян» та «Про доступ до публічної інформації».

14:39 23.09.2021

Акція «Подаруй надію»

16 вересня на 7 пленарному засіданні депутати районної ради розпочали та підтримали депутатську акцію «Подаруй надію» по збору коштів для дітей з інвалідністю. У акції взяли участь 27 із 38 депутатів. Кошти в сумі сім тисяч гривень передала родині Бека Даринки, що мешкає в смт. Лозно-Олександрівка, депутат районної ради Ксенія Домницька. Саме цими днями в родині готуються до першої річниці від дня народження дівчинки. Нехай це і не значна допомога, але увага, милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з інвалідністю.Бажаємо маленькій Даринці якнайшвидшого одужання, а її батькам, Юлії й Андрієві, - сили та витримки, здійснення їх мрій та бажань.

14:20 17.09.2021

Пленарне засідання 7 сесії районної ради 8 скликання від 16.09.2021р

16 вересня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких були узгоджені та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні 7 сесії Сватівської районної ради 17 проєктів рішень.

16:47 16.09.2021

Святковий захід з нагоди дня селища Нижня Дуванка

10 вересня відбувся урочистий захід з нагоди   Дня селища Нижня Дуванка, на якому голова районної ради Людмила Русанова та заступник голови Сватівської райдержадміністрації Борис Руденко привітали мешканців селища  зі святом   та побажали їм міцного здоров’я, миру, успіху у всіх справах на благо Сватівщини та нашої незалежної України. За вагомий внесок в економічний і соціальний розвиток Сватівського краю, дуванчани були відзначені вітальним листом та був вручений подарунок.

09:42 13.09.2021

Права та обов’язки осіб при проведенні профілактичних щеплень

Всесвітня організація охорони здоров’я зазначає про те, що відмова від вакцинації є глобальною загрозою для нашого суспільства.У календарі щеплень є 10 захворювань проти яких є вакцини, але в українців відсутній колективний імунітет до цих захворювань. Тому питання щеплень є актуальним для громадян. Для того, щоб ви були більш обізнані про ваші права та обов’язки у цьому питанні, ми підготували для вас найбільш актуальну та необхідну інформацію, яку потрібно вам знати для того, щоб ваші права не були порушені.

13:49 07.09.2021

Робочий візит на Сватівщину

1 вересня відбувся робочий візит голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая на Сватівщину.

14:19 01.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь