A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

10 (позачергова) сесія

15 лютого за пропозицією голови Сватівської райдержадміністрації Олега Сліпця була скликана 10 (позачергова) сесія Сватівської районної ради Луганської області. Депутати внесли зміни до Районної цільової програми фінансування заходів забезпечення мобілізації та територіальної оборони, проведення призову на строкову службу та на службу за контрактом, забезпечення приписки юнаків до призовної дільниці, а також кандидатів до вступу у ВВНЗ України на території Сватівського району на 2021-2022 роки, де було збільшені видатки на  фінансування програми, а також співвиконавцем Програми, крім  Сватівської райдержадміністрації, визначено Сватівську районну раду.

14:41 15.02.2022

Публічний звіт голови Сватівської райдержадміністрації за 2021 рік

Голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець представив на 9 пленарному засіданні сесії районної ради Публічний звіт про виконання делегованих повноважень, Програми економічного і соціального розвитку Сватівського району та роботу райдержадміністрації у 2021 році.

16:06 26.01.2022

9 сесія районної ради

26 січня 2022 року відбулося 9 пленарне засідання сесії районної ради, яке вела голова Сватівської районної ради Людмила Русанова. Депутати прийняли 13 рішень, в тому числі прийняте звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Служби безпеки України Івана Баканова, Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського щодо недопущення загострення конфліктних ситуацій, які б призвели до розколу суспільства та відкинули його назад у своєму розвитку.

15:53 26.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь