A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

9 сесія районної ради

Дата: 26.01.2022 15:53
Кількість переглядів: 299

26 січня 2022 року відбулося 9 пленарне засідання сесії районної ради, яке вела голова Сватівської районної ради Людмила Русанова. Депутати прийняли 13 рішень, в тому числі прийняте звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Служби безпеки України Івана Баканова, Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського щодо недопущення загострення конфліктних ситуацій, які б призвели до розколу суспільства та відкинули його назад у своєму розвитку.

 

 

 

 

 

Звернення

депутатів Сватівської районної ради Луганської області

до Президента України Володимира Зеленського, голови Служби безпеки України Івана Баканова, Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського щодо недопущення загострення конфліктних ситуацій, які б призвели до розколу суспільства та відкинули його назад у своєму розвитку

 

Сьогодні українці переживають брак єдності українського суспільства, що є проблемою, яка конче потребує вирішення. У нинішніх умовах Україну може врятувати лише єдність незалежно від ідеологічних, релігійних та політичних уподобань. Всі політичні еліти мусять співпрацювати задля згуртування суспільства. В цей час особливого значення набуває проблема стабілізації суспільства, яка безпосередньо сприяє забезпеченню економічної та політичної безпеки країни.

Безумовно, така ситуація потребує невідкладного виправлення в інтересах нашого суспільства та держави. Нас штучно втягують в конфлікт на тлі розгорненої компанії повномасштабного шантажу, жорстокого залякування українців, що заганяє українське суспільство у безвихідь та не дає можливості рухатися Україні вперед. Особлива відповідальність за мир, спокій, стабільний соціально-економічний розвиток держави, подолання енергетичної кризи покладена на Президента України, який є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України.

Усвідомлюючи свою глибоку відповідальність за майбутнє наших дітей і долю Батьківщини, заради збереження миру, цілісності держави, єдності у суспільстві, звертаємося до Президента України Володимира Зеленського, голови Служби безпеки України Івана Баканова, Генерального прокурора України Ірини Венедіктової, Міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського щодо недопущення загострення конфліктних ситуацій, які б призвели до розколу суспільства та відкинули його назад у своєму розвитку. Ми  просимо:

- забезпечити дотримання Конституції України, прав і свобод людини і громадянина, мир та національну безпеку в державі, рівновагу у суспільстві;

- протидіяти процесу колаборації задля соціального спокою та стабільного розвитку економіки країни;

- припинити дії окремих політиків, спрямовані на розкол суспільства та збільшення температури внутрішнього політичного протистояння, які мають руйнівний характер для української державності;

- не допустити загострення конфліктних ситуацій, які б призвели до розколу суспільства та відкинули його назад у своєму розвитку.

Тільки стабільність в країні забезпечить рівновагу та сприятиме соціальному спокою, розвитку економіки країни, захисту життєвоважливих інтересів громадян, державних кордонів, територіальної цілісності, культурних цінностей і всього того, що становить основу матеріального і духовного життя українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь