A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

10 (позачергова) сесія

Дата: 15.02.2022 14:41
Кількість переглядів: 237

15 лютого за пропозицією голови Сватівської райдержадміністрації Олега Сліпця була скликана 10 (позачергова) сесія Сватівської районної ради Луганської області. Депутати внесли зміни до Районної цільової програми фінансування заходів забезпечення мобілізації та територіальної оборони, проведення призову на строкову службу та на службу за контрактом, забезпечення приписки юнаків до призовної дільниці, а також кандидатів до вступу у ВВНЗ України на території Сватівського району на 2021-2022 роки, де було збільшені видатки на  фінансування програми, а також співвиконавцем Програми, крім  Сватівської райдержадміністрації, визначено Сватівську районну раду.

У роботі 10-ої (позачергової) сесії Сватівської районної ради взяв участь командир територіальної оборони Сватівського району, який відповів на численні запитання депутатів, а також  зазначив, що батальйон Територіальна оборона України - це система загальнодержавних, воєнних і спеціальних заходів, що здійснюються у мирний час та в особливий період з метою протидії воєнним загрозам. Такі батальйони сформовані для надання допомоги у захисті населення, територій, навколишнього природного середовища та майна від надзвичайних ситуацій. Територіальна  оборона сприятиме організації місцевого населення, буде відпрацьований комплекс підготовчих занять у кожній територіальній громаді.  

Депутат районної ради, голова депутатської фракції політичної партії «Слуга народу», та міждепутатської фракції «Всі разом за сім’ю» Олена Риженкова зазначила, що дуже стурбована суспільним неспокоєм та браком єдності українського суспільства, адже єдність та спокій - це найнеобхідніші елементи нашої оборони. Звернулася до депутатів районної ради об’єднати свої зусилля та прийняти звернення депутатів Сватівської районної ради Луганської області до мешканців Сватівського району щодо забезпечення суспільного спокою та збереження єдності. Зі змістом прийнятого звернення  можна ознайомитися за посиланням https://svativska-rayrada.gov.ua/news/1644928496/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь