A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Участь в роботі серпневого освітнього форуму

28 серпня голова районної ради Людмила Русанова, заступник голови райдержадміністрації Борис Руденко, Сватівський міський голова Віта Сліпець взяли участь в роботі серпневого освітнього форуму «Освіта Сватівської громади: вектори якості та успіху».

14:28 28.08.2021

Заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України

28 серпня виконавчий апарат районної ради на чолі з головою районної ради Людмилою Русановою приєдналися до заходів з нагоди Дня пам’яті захисників України, який пройшов на площі 50-річчя Перемоги біля приміщення Сватівської міської ради. Сватівчани вшанували пам’ять загиблих в АТО/ООС сватівчан. Були покладені квіти до Меморіалу Слави, Пам’яті і Скорботи.

09:51 28.08.2021

Семінар для депутатів місцевих рад

27 серпня керуючий справами виконавчого апарату районної ради Олександра Гайдидей та начальники відділів виконавчого апарату підготували та провели навчальний семінар «Правові засади діяльності депутата місцевої ради» для депутатів місцевих рад.

18:54 27.08.2021

В е-лікарняному оновились причини непрацездатності

Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.

11:39 26.08.2021

Сватівщина відзначила 30-річчя Незалежності України

24 серпня Сватівщина відзначила 30-річчя Незалежності України. Голова районної ради Людмила Русанова урочисто вручила з нагоди 1-ї річниці утворення Сватівського району Знак «За заслуги перед Сватівщиною» генеральному директору ТОВ АФ «Слобожанська», депутату Сватівської районної ради 7 скликання, депутату Сватівської міської ради Любові Поляковій. Цю почесну відзнаку Любов Пантеліївна отримала за вагомі здобутки у галузі сільського господарства та агропромислового комплексу, місцевого самоврядування, особисті заслуги у сприянні економічному, соціально-гуманітарному розвитку району, активну громадську позицію. Грамотою Сватівської районної ради і райдержадміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, активну громадську позицію, значний особистий внесок у розвиток Сватівського району та з нагоди 30-річчя Незалежності України нагороджена начальник відділу освіти Сватівської міської ради Олена Юхновець.

08:39 25.08.2021

Відзначення Дня Державного Прапора України

23 серпня голова Сватівської районної ради Людмила Русанова та заступник голови Сватівської райдержадміністрації Борис Руденко взяли участь в урочистому заході до Дня Державного Прапора України.

11:19 23.08.2021

Відзначення 6-ї річниці утворення Білокуракинської територіальної громади

21 серпня голова Сватівської районної ради Людмила Русанова взяла участь в урочистому заході з нагоди відзначення 6-ї річниці утворення Білокуракинської територіальної громади. Звертаючись до білокуракинців голова районної ради подякувала за чесну й самовіддану працю усім, хто сьогодні дбає про добробут громадян, мирне та щасливе життя майбутніх поколінь, займає активну громадянську позицію, побажала сталого розвитку та процвітання громаді, міцного здоров’я, родинного щастя та сімейного благополуччя усім її мешканцям та нагородила грамотами районної ради і райдержадміністрації директора КЗ «Публічна бібліотека Білокуракинської селищної територіальної громади» Людмилу Заїченко та секретаря відділу освіти Білокуракинської селищної ради Оксану Люту.

17:51 22.08.2021

Святкування 3-ї річниці утворення Коломийчиської громади та 335-ї річниці заснування села Коломийчиха

20 серпня голова районної ради Людмила Русанова взяла участь в урочистих заходах з нагоди 3-ї річниці утворення Коломийчиської громади та 335-ї річниці заснування села Коломийчиха.

10:09 21.08.2021

У місті Сватове відбувся Спас

19 серпня голова районної ради Людмила Русанова привітала сватівчан зі святом Спасу та Преображенія Господнього, відмітила роботу Сватівської міської ради по збереженню місцевих традицій та побажала усім присутнім міцного здоров’я, щастя в кожному дні, тепла, радості, здійснення всіх бажань.

15:01 20.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь