A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Взяли участь у загальногромадській толоці

Виконавчий апарат Сватівської районної ради на чолі з головою Людмилою Русановою підтримали ініціативу Сватівського міського голови Віти Сліпець та взяли участь у загальногромадській толоці по наведенню порядку у місцях загального користування.

08:51 19.08.2021

Проходження е-лікарняного на підприємстві для призначення матеріального забезпечення застрахованій особі

Листок непрацездатності, що формується у Електронному реєстрі листків непрацездатності, є такою ж підставою для звільнення від роботи, оплати перших п’яти днів тимчасової непрацездатності, призначення матеріального забезпечення, як і його паперова версія.

16:39 17.08.2021

Особистий прийом громадян депутатом

13 серпня провела особистий прийом громадян депутат Сватівської районної ради Гул Коновалова, під час якого підіймались питання незаконного розташування сміттєзвалищ на території Троїцкої територіальної громади.

15:09 16.08.2021

Святковий захід з нагоди 4-ї річниці утворення Красноріченської громади!

14 серпня відбулися урочисті заходи з нагоди 4-ї річниці утворення Красноріченської громади. Відзнаками Сватівської районної ради та Сватівської райдержадміністрації відзначені: Доренський Едуард Григорович - ветеран праці, Григорій Ткаченко - голова фермерського господарства «Риск», Олена Хмельницька - директор КЗ «Красноріченський ліцей» Красноріченської селищної ради Луганської області.

09:55 16.08.2021

Легальне працевлаштування молоді в Україні. Що потрібно знати?

Надворі 21 століття. Століття технологій, розвитку, нових професій, нових взаємовідносин та ставлення до питань працевлаштування молоді. Не дивно, що багато молоді ще з дитинства хочуть працювати. Вони бачать своє майбутнє, хочуть заробляти гроші та отримувати досвід. Але багато з таких людей не знають, як легально працевлаштуватися в Україні. І ми з вами розберемо це питання.

10:39 13.08.2021

Засідання комісії з нагороджень

12 серпня, за участі голови Сватівської районної ради Людмили Русанової, відбулося засідання комісії з нагороджень Сватівської райдержадміністрації, на якому були розглянуті кандидатури для нагородження грамотами районної ради і райдержадміністрації з нагоди 30-річчя Незалежності України.

10:04 12.08.2021

Що потрібно знати студентам про відрахування?

Вже через місяць у студентів почнеться навчання. Після тривалого відпочинку, студенти поїдуть до своїх закладів вищої освіти для отримання профільних знань. Під час навчання у студентів, виникає дуже велика кількість питань. Одним з котрих є – відрахування. Деяких студентів, слово «відрахування» лякає, інші студенти – чекають на це слово, оскільки підстав для відрахування дуже багато. А чому саме деякі студенти чекають на відрахування, розберемо з вами далі.

08:39 06.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь