A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Святкування 3-ї річниці утворення Коломийчиської громади та 335-ї річниці заснування села Коломийчиха

Дата: 21.08.2021 10:09
Кількість переглядів: 149

20 серпня голова районної ради Людмила Русанова взяла участь в урочистих заходах з нагоди 3-ї річниці утворення Коломийчиської громади та 335-ї річниці заснування села Коломийчиха.

Звертаючись до коломийчан голова районної ради зазначила: «За 335 років своєї історії село Коломийчиха започаткувало свої традиції, відрізняється особливим колоритом, пережило чимало складних часів та потрясінь, зазнало значних злетів та радощів. Три роки тому ви зробили свій вибір на користь ефективного місцевого самоуправління, де ваше село стало центром об’єднаної громади. Такий рішучий крок спонукає кожного свідомого громадянина, кожного депутата сільської ради, сільського голову до особистої відповідальності.

Тож нехай усі досягнення, якими багате ваше село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців, хай примножуються любов до своєї малої Батьківщини за для її добра та гідного майбутнього в ім’я миру, любові, процвітання Коломийчиської територіальної громади» та вручила громаді вітальний лист Сватівської районної ради та райдержадміністрації.

Представників територіальної громади - директора Стельмахівської гімназії Галину Радченко та електромонтера по обслуговуванню підстанції в с. Райгородка Сватівського РЕМ ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» Андрія Конопліна нагороджено грамотами Сватівської районної ради та райдержадміністрації з нагоди 30-річчя Незалежності України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь