A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Чергова робоча всеукраїнська онлайн-нарада Української асоціації районних та обласних рад

9 березня голова районної ради Людмила Русанова взяла участь у черговій робочій всеукраїнській онлайн-нараді Української асоціації районних та обласних рад (далі - УАРОР), де були обговорені актуальні проблемні питання діяльності районних рад та актуалізація позиції УАРОР щодо нової редакції Закону «Про місцеве самоврядування в Україні».

14:06 09.03.2021

Вшанування Великого Кобзаря

   В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління.  Для нас такою святинею є натхненник національних ідей, провідник добра, волі, щастя і правди – Тарас Шевченко. 

12:24 09.03.2021

Сесія районної ради

25 лютого відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких узгоджені та рекомендовані питання для розгляду на пленарному засіданні 4 сесії Сватівської районної ради 8 скликання.

16:51 25.02.2021

Робоча зустріч

24 січня голова районної ради Людмила Русанова разом з головою райдержадміністрації Валерієм Честних провели робочу зустріч з генеральним директором КНП «СОЛНПД»  Дмитром Вінтоняком, на якій обговорювались питання, які  представлені проектом «Надання соціальних послуг: соціальна реабілітація та догляд стаціонарний особам з психічними розладами і соціальною дезадаптацією». Мета даного проекту-створення належних умов для догляду за людьми, які мають проблеми психічного здоров’я, забезпечення їх медичною, психологічною та соціальною допомогою. Було прийнято рішення щодо  співпраці  для реалізації даного проекту.

16:38 25.02.2021

Вшанували Героїв Небесної Сотні

19 лютого голова районної ради Людмила Русанова, голова райдержадміністрації Валерій Честних, Сватівський міський голова   Віта Сліпець, взяли участь у заходах до Дня Героїв Небесної Сотні, приєдналися до Всеукраїнської тихої акції «Ангели пам’яті», яка відбулася на пл. 50-річчя Перемоги в    м. Сватове.

15:55 19.02.2021

ДО ВІДОМА МЕШКАНЦІВ СВАТІВСЬКОГО РАЙОНУ

З метою відзначення мешканців Сватіського району, інших регіонів України, громадян інших країн в знак великої поваги до їх громадської діяльності та вагомий внесок у розвиток району у сферах  суспільно-громадського життя, економіки, культури, мистецтва, спорту, науки, благодійництво, мужність і відвагу, високу професійну майстерність, що сприяло піднесенню авторитету регіону як на державному, так і на міжнародному рівні, розроблено Проєкт Положення про Звання "Почесний громадянин Сватівського району".

11:27 19.02.2021

Завершила свою роботу комісія з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад шляхом приєднання до Сватівської районної ради Луганської області

18 лютого 2021 року  завершила свою роботу комісія з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад шляхом приєднання до Сватівської районної ради Луганської області. Відповідно до Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, голова районної ради, голова комісії з реорганізації Людмила Русанова та члени комісії підписали акт приймання-передачі документів, що нагромадилися під час діяльності Троїцької та Білокуракинської районних рад.

14:23 18.02.2021

Шановні мешканці Сватівщини! Жодне з піднятих перед депутатами питань не залишається без уваги!

  В рамках реалізації співпраці з громадянським суспільством на сторінці Сватівської районної ради в соціальній мережі Facebook і на офіційному сайті Сватівської районної ради в Internet розміщено Графік прийому громадян депутатами Сватівської районної ради 8 скликання.

10:42 17.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь