A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Не заживають рани в серці матерів…

32 роки тому завершився вивід військ 40-ї радянської армії з Афганістану. Протягом 10 років  тривала жорстока, кровопролитна війна…

13:24 15.02.2021

Ремонт доріг - справа першочергова

12 лютого голова Сватівської районної ради Людмила Русанова та голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних зустрілися з керівником філії «Сватівський райавтодор» ДП «Луганський облавтодор» Ігорем Бєліком та обговорили питання благоустрою автошляхів Сватівського району, зокрема: ремонт доріг місцевого значення сільських напрямків на с. Ковалівка, с. Куземівка, с. Коломийчиха, ямковий і капітальний ремонт дороги державного значення Н-26 Чугуїв-Мілове, яка проходить через м. Сватове, видалення порослі на узбіччях доріг.

14:36 12.02.2021

Підтримали акцію...

Найбільш поширеною онкопатологією у жінок всього світу є рак молочної залози. Щороку у Сватівському районі реєструється 20-30 жінок, хворих на цю небезпечну хворобу. Виконавчий апарат Сватівської районної ради  один з найперших підтримав акцію зі збору коштів на придбання апарату мамографа та перерахував 2000 грн на рахунок КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Сватівської міської ради Луганської області. Підтримайте наше починання, адже починаючи з 40-річного віку, кожна жінка повинна проходити скринінгову мамографію раз на 1-2 роки. Своєчасна діагностика пухлин молочної залози та передпухлинних станів значно підвищить шанси на успішне одужання!

10:43 05.02.2021

Покладання квітів з нагоди 78-ї річниці визволення Сватівського району від німецько-фашистських загарбників

31 січня голова районної ради Людмила Русанова, голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних, Сватівський міський голова Віта Сліпець, заступник голови райдержадміністрації Альона Акименко, секретар міської ради Тетяна Бервено, заступник міського голови Ірина Корлякова,  взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу Слави, Пам’яті і Скорботи, до Пам’ятного знаку «Гармата», встановленого на честь воїнів-визволителів 267-ї стрілецької дивізії  в  м. Сватове, до Пам’ятника загиблим воїнам 170-го гвардійського стрілецького полку 57-ї гвардійської стрілецької дивізії, встановленого біля Залізничного вокзалу м. Сватове та до Пам’ятника загиблим льотчикам, встановленого біля колишнього польового аеродрому на східній околиці м. Сватове з нагоди 78-ї річниці визволення Сватівського району від німецько-фашистських загарбників.

13:13 31.01.2021

Відзначення Дня Соборності України

Голова Сватівської районної ради Людмила Русанова, заступник голови Сватівської райдержадміністрації Альона Акименко, секретар Сватівської міської ради Тетяна Бервено та депутати Сватівської міської ради взяли участь у покладанні квітів до Меморіалу Слави, Пам’яті та Скорботи, та до пам’ятника Т.Г. Шевченку в м. Сватове з нагоди Дня Соборності України.

10:14 22.01.2021

Сесія районної ради

21 січня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких розглянуті та рекомендовані до розгляду 19 проєктів рішень пленарного засідання 3 сесії Сватівської районної ради 8 скликання.

16:52 21.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь