A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Сесія районної ради

Дата: 21.01.2021 16:52
Кількість переглядів: 303

21 січня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких розглянуті та рекомендовані до розгляду 19 проєктів рішень пленарного засідання 3 сесії Сватівської районної ради 8 скликання.

На початку пленарного засідання голова районної ради Людмила Русанова вручила депутатам ради посвідчення та нагрудні знаки «Депутат районної ради».

Рішенням сесії підтверджені повноваження депутата Сватівської районної ради Луганської області 8 скликання Бондарєва Павла Миколайовича.

Також, головою районної ради Людмилою Русановою та головою райдержадміністрації Валерієм Честних було вручено посвідчення, пам’ятний знак «Почесний громадянин Сватівського району» та вітальний лист Почесному громадянину Сватівського району, лікарю-хірургу, завідуючому хірургічного відділення КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Віктору Михайловичу Ключці.

Депутати прийняли рішення «Про внесення змін до місцевого бюджету Сватівського району на 2020 рік», яким було здійснено розподіл інших субвенцій від Коломийчиського сільського бюджету на загальну суму 29,897 тис. грн., «Про внесення змін до районного бюджету Сватівського району на 2021 рік» - станом на 01.01.2021 року  залишок коштів загального фонду районного бюджету складає 5792187,70 грн. (у т. ч. збільшено бюджетні призначення Сватівській районній раді на загальну суму 5 млн. грн.).

На сесії затвердили передавальні акти по Білокуракинській та Троїцькій районних радах. Прийняті рішення про передачу майна до Білокуракинської та Троїцької селищних рад та припинено діяльність шляхом ліквідації «Троїцького районного методичного кабінету Троїцької районної ради Луганської області».

Депутатський корпус районної ради підтримав Звернення до Президента України Володимира Зеленського, голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, народних депутатів України від всіх політичних партій, які представляють Луганську область та народного депутата України по 113 виборчому округу Олександра Лукашева щодо зниження цін на електроенергію, природний газ та житлово-комунальні тарифи для населення, а також Звернення до голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая щодо бездіяльності Сєвєродонецької районної ради Луганської області у вирішенні питань передачі  до комунальної власності майна, розташованого на території Сватівського району Луганської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь