A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Новини

Засідання комісії з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад

20 січня 2021 року голова районної ради, голова комісії з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад Людмила Русанова провела засідання комісії, в ході якої членами комісії з реорганізації був підписаний передавальний акт по Троїцькій районній раді  про те, що Сватівська районна рада є правонаступником майна, активів та зобов’язань Троїцької районної ради.

13:09 20.01.2021

Засідання комісії з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад

19 січня 2021 року голова районної ради, голова комісії з реорганізації Троїцької та Білокуракинської районних рад Людмила Русанова провела засідання комісії, в ході якої членами комісії з реорганізації був підписаний передавальний акт по Білокуракинській районній раді  про те, що Сватівська районна рада є правонаступником майна, активів та зобов’язань Білокуракинської районної ради.

08:43 20.01.2021

Підведені підсумки року, що минув

13 січня голова районної ради Людмила Русанова, голова райдержадміністрації Валерій Честних взяли участь в нараді з керівниками провідних підприємств і організацій району, на якій підводилися підсумки минулого 2020 року.

16:44 13.01.2021

Сесія районної ради

30 грудня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких розглянуті питання проєкту денного 2 пленарного засідання 2 сесії Сватівської районної ради 8 скликання.

16:50 30.12.2020

Угода про співпрацю

29 грудня 2020 року голова Сватівської районної ради Людмила Русанова та заступник голови Луганської обласної організації Профспілки працівників державних установ України Анатолій Журба уклали Угоду про співпрацю та консолідацію зусиль сторін, спрямованих на здійснення заходів у сфері соціального захисту, зайнятості працівників, умов їх праці та оплати праці, відстоювання трудових прав працівників Сватівської районної ради.

15:52 29.12.2020

Зимова казка вже в дорозі…

Доброю та зворушливою традицією останніх днів року є привітання дітей з інвалідністю та членів їхніх родин з нагоди Дня Святого Миколая та Різдвяних свят. Немає нічого милішого та приємнішого у світі, ніж бачити вогники радості в очах малечі, яка тримає в своїх руках новорічний подарунок.

16:48 21.12.2020

Об’єднали зусилля заради розвитку Сватівщини

18 грудня голова районної ради Людмила Русанова, голова Сватівської райдержадміністрації Валерій Честних провели робочу нараду з міським, селищними, сільським головами Сватівського району.

14:07 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь