A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

До уваги суб'єктів декларування!

Дата: 09.03.2021 13:55
Кількість переглядів: 336

До уваги депутатів Сватівської районної ради восьмого скликання!

З 1 січня 2021 року розпочався етап подання щорічних (за 2020 рік) електронних декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, який триватиме до 24 год. 00 хв. 31 березня 2021 року.

Звертаємо увагу, що відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» державні службовці, інші суб’єкти декларування, зобов’язані до 1 квітня подати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація) за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

Відповідно до частини 1 статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, – тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

З більш детальною інформацією щодо Е-декларування можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції https://nazk.gov.ua.

У разі виникнення питань щодо заповнення декларацій, Ви можете звернутися до уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції виконавчого апарату Сватівської районної ради за телефоном 3-50-32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь