A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Сесія районної ради

Дата: 25.02.2021 16:51
Кількість переглядів: 280

25 лютого відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких узгоджені та рекомендовані питання для розгляду на пленарному засіданні 4 сесії Сватівської районної ради 8 скликання.

Заслуханий та взятий до відома Публічний звіт голови Сватівської районної державної адміністрації Валерія Честних про виконання делегованих повноважень, Програми економічного і соціального розвитку Сватівського району та роботу райдержадміністрації у 2020 році.

Також внесені зміни до районного бюджету Сватівського району на 2021 рік та затверджені звіти про виконання Білокуракинського та Троїцького районного бюджетів за 2020 рік.

    Розглянуті питання про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Білокуракинського та Троїцького районів у комунальну власність Троїцької, Лозно-Олександрівської та Білокуракинської територіальних громад.

 

Затверджена Районна цільова  програма  фінансування забезпечення мобілізації та територіальної оборони, проведення призову на строкову службу та на службу за контрактом, забезпечення приписки юнаків до призивної дільниці, а також кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади України на території м. Сватове та Сватівського району на  2021-2022 роки, яку презентував військовий комісар Сватівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Максим Хмарук.

 

Заступник начальника Сватівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області Юрій Сорока попросив депутатів районної ради провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо попередження шахрайських дій.

 

Затверджено Положення  про Звання «Почесний громадянин Сватівського району». У загальних положеннях визначено, що Звання «Почесний громадянин Сватівського району» є найвищою відзнакою району, що присвоюється мешканцям Сватівського району, інших регіонів України, громадянам інших країн в знак великої поваги до їх громадської діяльності та вагомий внесок у розвиток району у сферах суспільно-громадського життя, економіки, культури, мистецтва, спорту, науки, благодійництва, мужність і відвагу, високу професійну майстерність, що сприяло піднесенню авторитету регіону як на державному, так і на міжнародному рівні.

Право присвоєння звання «Почесний громадянин Сватівського району» належить виключно Сватівській районній раді Луганської області та присвоюється рішенням районної ради щорічно до Дня утворення Сватівського району 17 липня лише одній особі.

 

 

На пленарному засіданні сесії депутати прийняли Звернення:

- до голови Луганської облдержадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації  Сергія Гайдая, начальника Служби автомобільних доріг в Луганській області Павла Цубера, директора ДП «Луганський облавтодор» Олександра Коротуна щодо капітального ремонту доріг на території Сватівського району: доріг Сватове-Новопсков-Мілове; Сватове-Новомикільське-Красноріченське; Сватове-Білокуракине (через село Маньківка); Білокуракине-Просторе; об’їзної дороги Сватове – Троїцьк, яка проходить по дамбі Сватівського водосховища, а також ямкового ремонту доріг до сіл Верхня Дуванка, Оборотнівка, Ковалівка, Райгородка, Коломийчиха, Куземівка, Кругле.

-  до в. о. директора КП «Луганська обласна «Фармація-Північ» Миколи Подєйка щодо графіка роботи аптечних пунктів в нічний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь