A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Засідання 6 сесії районної ради

Дата: 17.06.2021 16:47
Кількість переглядів: 169

17 червня відбулися засідання постійних комісій та Президії районної ради, на яких були узгоджені та рекомендовані для розгляду на пленарному засіданні 6 сесії Сватівської районної ради 14 проєктів рішень. Достроково припинила повноваження депутата Сватівської районної ради Луганської області» Ірини Нікітіна від політичної партії «НАШ КРАЙ» у зв’язку з призначенням старостою Мирненського старостату Лозно-Олександрівської селищної ради. До депутатських повноважень приступила Ксенія Домницька, яка склала Присягу депутата, отримала посвідчення та нагрудний знак. Голова районної ради Людмила Русанова побажала їй плідної роботи на благо мешканців Сватівського району.

Депутати районної ради також внесли зміни до районного бюджету Сватівського району на 2021 рік та затвердили передавальний акт № 1 від 29 квітня 2021 року ліквідованого Кремінського районного бюджету, у зв’язку з тим, що частина території колишнього Кремінського району ввійшла до новоутвореного Сватівського району. Відповідно до передавального акту перерахований залишок коштів до районного бюджету Сватівського району на загальну суму 1041371,94 грн, а також здійснено передачу дебіторської заборгованості на загальну суму 7012,89 грн.

Затверджено Районну цільову програму фінансування забезпечення мобілізації та територіальної оборони, проведення призову на строкову службу та на службу за контрактом, забезпечення приписки юнаків до призовної дільниці, а також кандидатів до вступу у ВВНЗ України на території Сватівського району на 2021-2022 роки. Видатки на фінансування програми буде здійснено територіальними громадами на такі види заходів: оповіщення, доставку громадян, які призиваються на військову службу, на збірний пункт та у військові частини, оплату вартості послуг з проведення медичних оглядів.

Депутати Сватівської районної ради внесли доповнення до Переліку заходів, які фінансуються у 2021 році за рахунок районного бюджету, у зв’язку з організацією та проведенням урочистого заходу з нагоди 1-ї річниці утворення укрупненого Сватівського району, який відбудеться 16 липня.

Під час засідання 6 сесії районної ради між депутатами пройшли обговорення кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Сватівського району». Любов Зубкова, депутат районної ради, представила клопотання трудового колективу ПрАТ «Сільськогосподарська виробнича фірма «Агротон», виконавчого комітету Білокуракинської селищної ради щодо висунення кандидатури Баранова Олексія Васильовича, керуючого Північного регіону ПрАТ «Агротон».

Артур Пархоменко, директор Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи, виступив з клопотанням адміністрації і колективу працівників Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи та відділу освіти Сватівської міської ради щодо висунення кандидатури Батракова Олександра Валерійовича, тренера-викладача Сватівської міської дитячо-юнацької спортивної школи.

Ксенія Домницька, депутат районної ради, представила клопотання Лозно-Олександрівського селищного голови Євгена Світличного та рішення Лозно-Олександрівської селищної ради щодо висунення кандидатури Пилипенко Ольги Іванівни, медичної сестри Мирненського ФАПу.

На 6 пленарному засіданні депутати районної ради таємним голосуванням із числа трьох кандидатур обрали «Почесного громадянина Сватівського району». Цьогоріч ним став депутат Сватівської районної ради, Заслужений тренер України, тренер-викладач відділення годзю-рю карате Сватівської міської ДЮСШ, неодноразовий чемпіон України та Європи, голова Луганської обласної федерації Окінавського годзю-рю карате та Рюкю Кобудо Джундокан України, офіційний представник Міжнародного Союзу карате (IKU) в Україні Олександр Батраков. Вихованці Олександра Валерійовича 40 разів входили до складу офіційної національної збірної команди України з годзю-рю карате та отримували високі нагороди. Вітаємо новообраного Почесного громадянина Сватівського району - Олександра Батракова з визнанням його заслуг перед Сватівщиною та бажаємо і надалі примножувати славу нашого краю. Почесна відзнака та посвідчення буде вручено під час святкування річниці Сватівського району.

На пленарному засіданні сесії голова районної ради Людмила Русанова вручила Почесні грамоти, Грамоти, Листи подяки голови Сватівської районної ради та Сватівської райдержадміністрації медичним працівникам району за вірність обраній професії, високий фаховий рівень, невтомну благородну працю лікаря, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я Сватівського району, активну життєву позицію та з нагоди Дня медичного працівника.

20 червня в Україні відзначають День фермера. Людмила Русанова вручила вітальні листи депутатам районної ради голові СФГ "Олександрівське" Едуарду Аваляну, директору ПП "Райгородська Нива" Олександру Кучугурі, голові ФГ "Східагролайф" Дмитру Свєрдлову з нагоди Дня фермера. Вітаючи, Людмила Павлівна сказала: «Низько вклоняємося людям, які люблять рідну землю-годувальницю, добрими справами та наполегливою працею примножують її славу. Завдяки Вашому вмілому господарюванню, розвивається сільськогосподарська галузь та живе українське село. Бажаємо нових успіхів у справах, любові в серці, оптимізму і натхнення у душі».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь