A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

15 лютого День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2022 09:35
Кількість переглядів: 181

                                                                   

      Дорогі земляки!

15 лютого в Україні - це той день, коли наше суспільство вшановує учасників бойових дій на територіях інших держав та відзначає 33-ю річницю виведення військ з Афганістану.

Ця дата свідчить про глибоку повагу українців до людей, яким довелося брали участь у війнах та військових конфліктах на території двадцяти шести держав: Афганістану, Чилі, Іспанії, Єгипту, В’єтнаму, Ефіопії та інших країнах світу. Це трагедія і звитяга сотень тисяч людей, доблесть і героїзм, душевні страждання і втрати, незагоєна рана та біль її учасників.

Зі словами вдячності звертаємося до тих, хто залишився вірний присязі, хто з честю виконав свій військовий обов’язок, хто нині поряд з нами. Це воїни-інтернаціоналісти, які живуть за іншимизаконами та моральними принципами. Між ними назавжди збереглася атмосфера суворого і благородного воєнного братства. Вони, як ніхто, знають справжню ціну війни і миру, вміють дорожити кожним днем, усвідомлюють свою відповідальність за майбутнє та долю прийдешніх поколінь, зуміли побороти фізичні та душевні травми, міцно й надійно стати на ноги та залишитися справжніми мужчинами – сильними, надійними, мудрими. Спасибі вам за мужність і героїзм, за високу громадянську відповідальність.

У глибокій шані схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув. Вічна слава тим, хто віддав своє життя в чужих країнах за волелюбний народ. Низький уклін батькам та матерям, які виховали справжніх Героїв.

Бажаємо усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, родинного затишку та благополуччя!Хай з Вами завжди будуть поруч вірні і надійні друзі, а Ваш життєвий шлях буде осяяний променями любові, миру, злагоди і добра!

З повагою -

голова Сватівської районної ради Людмила Русанова,

депутатський корпус Сватівської районної ради

З повагою –

голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь