A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

ЗВЕРНЕННЯ голови Сватівської районної ради Людмили РУСАНОВОЇ та голови Сватівської райдержадміністрації Олега СЛІПЦЯ до мешканців Сватівського району

Дата: 01.11.2021 14:16
Кількість переглядів: 171

 

Шановні мешканці Сватівського району!

Останнім часом, статистика поширення серед людей гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, має тенденцію до зростання.  З метою запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), 29 жовтня відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сватівської РДА. 

Враховуючи віднесення Луганської області з 30 жовтня до зони «ЧЕРВОНОГО» рівня епідемічної небезпеки, наразі триває адаптивний карантин, що передбачає важливість дотримання протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання та пересічними громадянами на період карантину.

Просимо керівників закладів освіти, торгівлі, громадського харчування, розважальних закладів, спортивних залів, перевізників, пасажирів на автобусних маршрутах дотримуватись усіх протиепідемічних заходів із запобігання виникнення та поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Дорогі сватівчани! Захистіть себе та дотримуйтеся власної безпеки: безконтактне привітання, гігієна рук, правильне використання захисної маски із закриттям носа та рота, дотримання респіраторної гігієни і етикету при кашлю, дистанція не менше півтора метри від інших людей у публічних місцях, самоізоляція у разі появи респіраторних симптомів.

Відповідно до оперативної інформації за 30-31 жовтня у Сватівському районі на COVID-19 за добу захворіло - 96 осіб, видужали - 4, госпіталізованих - 6.

За період пандемії летальних випадків у Сватівському районі - 357.

Із 24 лютого 2020 року в Україні проходить вакцинальна кампанія. Станом на 31 жовтня у Сватівському районі вакцинованих усього - 36464 особи, за добу - 675. Підтримайте заклик до масової вакцинації проти COVID-19, як одного з головних етапів у подоланні пандемії! Лише проводячи такі заходи, епідемічна ситуація в Сватівському районі, Луганській області, як і вцілому в Україні, покращиться і захворюваність на цю небезпечну хворобу знизиться до поодиноких випадків.

Нагадуємо, на теперішній час діють правила щодо наявності документів про вакцинацію від гострої респіраторної хвороби COVID-19 або про негативний результат на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції чи експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, які проведені не більш як за 72 години; або про негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання від зазначеної хвороби, чинність яких підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатку Порталу Дія (Дія) для безпечного та вільного пересування в громадському транспорті чи під час перевезень.  

Пам’ятайте! Успіх подолання коронавірусної хвороби COVID-19 залежить від кожного з нас! Тільки разом ми зможемо подолати цю небезпечну хворобу! Вчасно попередьте хворобу в себе, запобігайте розповсюдженню її серед близького оточення! Вакцинуйтеся, щоб захистити себе та членів своєї родини!  Бережіть себе і будьте здорові!

 

https://rada.info/upload/users_files/03772660/578076c656bde1f7a692f51c81cb9896.jpg

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь