A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Лісовий Роман Володимирович

Дата: 01.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 430

Лісовий Роман Володимирович - депутат Сватівської районної ради, голова постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

Роман Володимирович народився в м. Луганськ. Йому 43 роки. Закінчив Луганський державний медичний університет за спеціальністю «Хірургія».

Одружений. Дружина, Наталія Володимирівна, - заступник директора з навчально-виховної роботи Білокуракинського ліцею Білокуракинської ТГ. Має двох синів: Богдан – студент Київського Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, Гліб – учень 10 класу Білокуракинського ліцею.

На запитання «Яке у Вас домашнє хобі?», відповів: «Моє хобі - це робота». Вважає професіоналізм має бути найвищим досягненням представника будь-якої професії, особливо, коли мова йде про професію лікаря.

У 2000-2004 роках працював на посаді хірурга в Луганській міській клінічній багатопрофільній лікарні № 1, а з 2004 року завідує хірургічним відділенням КНП «Білокуракинська багатопрофільна лікарня». 

«Проблем в окрузі вистачає, починаючи від банального благоустрою - до питань медицини, освіти, культури, але найактуальніше питання на сьогодні - це автошлях «Білокуракине-Сватове», адже він знаходиться в аварійному стані. Мушу визнати, що хочеться аби було зроблено все і відразу, але з огляду на певні технічні моменти, процес виконання робіт йде повільніше, ніж того б хотілося. Результат зустрічей з виборцями, звичайно є, найважливіше – це спілкування зі своєю громадою», — говорить Роман Володимирович про свою роботу як депутата.

Роман Лісовий обирався депутатом Білокуракинської районної ради 6 скликання. До Сватівської районної ради обраний вперше від політичної партії «Наш край». До постійної комісії, яку очолює Лісовий Роман, входять 9 депутатів. Комісія брала участь в розробці, обговоренні та затвердженні програми соціально-економічного і культурного розвитку району, вносила свої пропозиції, що стосуються проблем освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту, працевлаштування та соціального захисту населення, розглядала спільно з постійною комісією районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології і житлово-комунального господарства питання передачі у власність територіальних громад району об’єктів спільної власності та майна, що належали до спільної комунальної власності ліквідованих районів, які увійшли до складу Сватівського району.

 

Особистий прийом громадян депутат здійснює в першу суботу кожного місяця о 9.00 в приміщенні Білокуракинської селищної ради.

 

За Романом Володимировичем закріплений територіальний виборчий округ № 3: Білокуракинська селищна рада.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь