A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Привітання до Дня матері

Дата: 10.05.2020 09:07
Кількість переглядів: 313

     Традиційно у другу неділю травня ми вшановуємо наших матерів і дякуємо їм за подароване життя, теплу підтримку, виховання та духовне збереження своїх дітей. Від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. 37 жінкам-матерям Сватівського району, які виростили і виховали 5 і більше дітей, у різні роки Указом Президента України присвоєно Почесне Звання «Мати - героїня», 24 із них і нині проживають на Сватівщині.
     Кожен з нас з несе в своїй душі єдиний і неповторний образ мами, яка все зрозуміє, простить, пожаліє і буде самовіддано любити. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.
     Розпочинаємо серію розповідей про наших землячок - матерів-героїнь.

Борисенко Євдокія Іванівна - сватівчанка, народила і виховала 7 дітей, 18 онуків та 22 правнука. Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєно 07 травня 2011 року.

Ніну Василівну Шумакову - сватівчани добре знають як добру, уважну, порядну жінку, яка виховала 3 синів та 2 донечок, має 7 онуків. Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєно 12 травня 2012 року.

Бувальцева Тамара Іванівна - мешканка міста Сватове, народила і виховала 6 дітей, Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєно 12 травня 2012 року.

Людмила Степанівна Бондарєва проживає в селі Новониканорівка народила та виховала 5 дітей, має 7 онуків та 7 правнуків. Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєно 1 жовтня 2012року.

Тамара Іванівна Брюханова, яка мешкає в смт Нижня Дуванка, народила та виховала 5 дітей, має 6 онуків. 15 грудня 1987 року Тамару Іванівну було нагороджено «Медаллю материнства» II ступеня, а 1 жовтня 2012 року присвоєно Почесне Звання «Мати-героїня».

Клименко Мотрона Аксенівна, що із села Містки, народила та виховала 5 дітей, має 9 онуків та 11 правнуків. Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєне 24 серпня 2012 року.

Ковтун Галина Олександрівна із села Чепигівка. Народила та виховала 5 дітей, має 9 онуків та 1 правнука. Почесне Звання «Мати-героїня» присвоєне 1 жовтня 2012 року.

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь