A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

З Днем Соборності України!

Дата: 21.01.2022 10:31
Кількість переглядів: 180

Шановні земляки!

22 січня в Україні святкують День Соборності України. Щорічно в цей день відзначають важливу історичну подію, що відбулася в 1919 році – проголошення Акту злуки Української народної республіки і Західноукраїнської народної республіки. Ідея соборності України була однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років.

Це свято нагадує нам, що Український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, сповідувати єдині національні і суспільні цінності, спільними силами дбати про добробут народу.

Ми всі віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови вільної і демократичної країни, економічно й духовно багатої, якою пишатимуться наші нащадки.

Сьогодні перед нашою державою постали нові виклики. Українські військові вкотре захищають державні кордони від зовнішнього агресора. Наші Збройні Сили знову протистоять ворогу та відстоюють соборність та самостійність України.

Висловлюємо велику вдячність всім, хто у скрутні для нашої країни часи постав на захист територіальної цілісності та національних інтересів.

Зичимо усім злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання демократичної і могутньої України, надійної запоруки щасливого життя її достойного народу.

З повагою - голова Сватівської районної ради Людмила Русанова,

депутатський корпус Сватівської районної ради

З повагою - голова Сватівської райдержадміністрації Олег Сліпець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь