A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Сокур Катерина Олексіївна

Дата: 24.12.2021 15:09
Кількість переглядів: 184

Сокур Катерина Олексіївна - наймолодша за віком серед депутатів районної ради, їй 24 роки.

Навчалася у Сватівській загальноосвітній школі № 6. Після закінчення школи здобувала освіту в Донецькому політехнічному технікумі за спеціальністю «фізична культура», професійно грає у волейбол, паралельно вивчила види та техніку лікувального масажу.

У 2016 році повернулася до Сватового та почала працювати медичною сестрою з масажу в Сватівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Заміжня, має двох дітей. Нині перебуває у відпустці для догляду за дитиною до 3-х років.

До районної ради обрана депутатом вперше від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Є членом міжфракційної депутатської групи «Жінки, мир, безпека». Як депутат та мати двох дітей, стоїть за відновлення у державі системи соціального захисту та підтримки сімей з дітьми, материнства та дитинства.

Беру активну участь в роботі постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції, де виконує обов’язки секретаря. Відповідальна, проявляє інтерес та зацікавленість у розгляді питань. Колеги по депутатському корпусу поважають Катерину Олексіївну за її принципову позицію під час прийняття рішень.

За останні роки пробувала себе у різних справах та заняттях для хобі. Допомагає чоловіку Федору по бджільництву на власній пасіці. Стала виготовляти екосмаколики із продуктів бджільництва, овочів, фруктів тощо. Спочатку цей екопродукт виготовляла для родини та друзів, але з часом її хобі перетворилося в маленьку та цікаву справу.

За словами Катерини Сокур, у житті вона дотримується консервативних поглядів. «Це зумовлює особливості моєї громадянської позиції, бо я не терплю подвійних стандартів. Термін «подвійний стандарт» став у сучасній політичній риториці своєрідним інструментом так званої «об’єктивної критики». Треба вміти бути хоч трішечки об’єктивними, не давати порожніх обіцянок, не видавати бажане за дійсне», - висловила свою думку депутат.

Катерина Сокур особистий прийом громадян здійснює щомісяця у першу п’ятницю об 11-00 год. в малій залі адміністративного приміщення Сватівської районної ради. За нею закріплений 2 територіальний виборчий округ, до складу якого належать частина Сватівської міської громади: виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий Сватівської міської ради та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 в м. Сватове, а також с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селище Західний і селище Лагідне.

 

Прес-служби Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь