A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Силкін Олександр Іванович

Дата: 24.12.2021 11:24
Кількість переглядів: 236

Силкін Олександр Іванович народився у 1972 році. У 1989 році закінчив Нещеретівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. В 2001 році закінчив Академію внутрішніх справ імені Дідоренка в м. Луганськ

Одружений, має доньку та сина. Свою трудову діяльність Олександр Іванович розпочав у 1999 році помічником чергового Білокуракинського РВ УМВС України в Луганській області. З 1999 року - начальник Державної служби боротьби з економічною злочинністю Білокуракинського РВ УМВС. З 2001 р. - старший уповноважений органів Внутрішніх справ Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Луганській області.

З березня 2002 по квітень 2008 року був обраний головою Червоноармійської сільської ради Білокуракинського району. З 2008 по 2014 рік – начальник Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Чернігівській області. Полковник міліції, ветеран органів внутрішніх справ.

Олександр Іванович активно займався утворенням Лозно-Олександрівської територіальної громади. Завдяки його активній позиції були визначені пріоритетні напрямки розвитку громади. У 2018 році обраний депутатом Лозно-Олександрівської селищної ради. Ініціював заміну газових котлів на твердопаливні в Лозно-Олександрівській загальноосвітній школі. Це дало економію значної суми коштів в бюджеті селищної ради. За ініціативи Олександра Івановича був відремонтований водогін с. Гладкове. Він постійно піклується про об’єкти соцкультпобуту. Велику увагу приділяє соціально незахищеним верствам населення – надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення дровами тощо. Активно допомагає у вирішенні проблемних питань щодо благоустрою території. Зокрема, разом з іншими депутати допомагав впорядковувати місцеві дороги.

За ініціативи депутата Силкіна Олександра та депутатів Лозно-Олександрівської селищної ради було прийняте рішення про надання щомісячної матеріальної допомоги на покупку сенсор Libra, для визначення глюкози крові дітей - діабетиків по програмі «Турбота».

До Сватівської районної ради обраний від політичної партії «Наш край», член депутатської групи «Майбутнє нашого краю», член постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

Олександр Іванович постійно спілкується зі своїми виборцями та сприяє вирішенню їх проблем. У своїй роботі керується принципами людяності, взаємоповаги та чесності. Вважає, що вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомогти – це головна життєва істина.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший понеділок кожного місяця о 10.00 год. в приміщенні Лозно-Олександрівської селищної ради, вул. Центральна, 1. За ним закріплений 5 територіальний виборчий округ, до складу якого належить Лозно-Олександрівська та Троїцька територіальні громади.

 

Прес-служби Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь