A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Євтушенко Олександр Іванович

Дата: 24.12.2021 09:13
Кількість переглядів: 179

Євтушенко Олександр Іванович народився у Сватовому. Йому 61 рік. Закінчив Сватівську середню школу № 8.

У 1982 році отримав вищу освіту в Луганському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Інженер-будівельник».

Працював майстром-виконробом у Сватівському МПМК-26. У 1984-1988 роках був першим секретарем Сватівського райкому комсомолу.

З 1988 по 2005 рік – майстер, виконуючий обов’язки головного інженера філії „Сватівський райавтодор”. У 2005-2007 роках працював заступником голови Сватівської райдержадміністрації. З 2007 по 2010 – виконроб у товариствах з обмеженою відповідальністю „Віст” та „Вік”.

Потім працював на посадах заступника, секретаря та керуючого справами (секретаря виконавчого комітету) Сватівської міської ради.

Одружений. Дружина - Світлана Вікторівна, працює директором КЗ «Сватівський ліцей № 7» Сватівської міської ради. Має синів Івана та Олександра.

До Сватівської районної ради обраний вперше від політичної партії «Опозиційний блок». Є членом міжфракційної депутатської групи «Майбутнє нашого краю».

Член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Олександра Івановича за активну участь у житті громади, його принциповість і працелюбність під час вирішення питань, пов’язаних з функціонуванням житлово-комунального господарства Сватівського району.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший понеділок кожного місяця о 13.00 в приміщенні малої зали Сватівської районної ради.

За Олександром Івановичем закріплений 1 територіальний виборчий округ, до складу якого належить частина Сватівської міської громади (виборчі дільниці за адресами: пл. 50-річчя Перемоги, 25, пл. 50-річчя Перемоги, 30, вул. Весела, 2, вул. Весела, 140 в м. Сватове), а також с. Новомикільське, с. Мілуватка, с. Містки, с. Чепигівка, с. Рудівка, с. Андріївка, с. Кругле.

 

Прес-служби Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь