A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Шкута Олександр Миколайович

Дата: 20.12.2021 09:30
Кількість переглядів: 183

Шкута Олександр Миколайович народився в 1959 році на хуторі Ведмежий, що на Сватівщині. Обирався раніше депутатом Сватівської міської ради 7 скликання.

Його батько Микола Дмитрович 40 років пропрацював механізатором у радгоспі «Дружба», а на Виставці досягнень народного господарства у Москві був нагороджений золотою медаллю «За успіхи в народному господарстві СРСР». Мама Марія Акимівна працювала поштарем на Сватівській пошті. Батьки завжди брали активну участь у громадському житті – обиралися депутатами до Сватівської міської ради. На жаль, сьогодні їх вже немає поруч.

Олександр Миколайович закінчив Сватівську середню школу № 2. Потім – Саратовський  геологорозвідочний технікум за спеціальністю «Геолог». Потім навчався у Київському інституті бізнесу і технологій за спеціальністю «Менеджмент по організації і управлінню підприємствами».

Олександр Шкута є засновником і директором ТОВ «Промітей», яке було створено у 2003 році. Ідея створення цього підприємства належала ще першому секретарю Сватівського райкому КПРС Івану Забурдаєву, але реалізувати її вдалося лише на початку 2000-х років.

Завдяки зусиллям Олександра Миколайовича зроблено вирішальний внесок в газифікацію населених пунктів Сватівського району. Співробітники його підприємства долучалися до проведення робіт з газифікації і на території усієї Луганщини. Сьогодні головною спеціалізацією підприємства є будівельні роботи.

Олександр одружений. Має сина Дмитра, який працює механіком геофізичної партії в м. Полтава та доньку Софію – студентку Харківського національного університету ім. В. Каразіна, навчається на факультеті «Журналістика».

Своїми головними принципами у житті Олександр Миколайович вважає: «Будь корисним своїм дітям і оточуючим тебе людям». Крім роботи, полюбляє господарювати на землі особисто вирощувати для своєї родини городину.

До Сватівської районної ради обраний вперше від політичної партії «Опозиційний блок». Є членом міжфракційної депутатської групи «Майбутнє нашого краю». Член постійної комісії районної ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Олександра Миколайовича за активну участь у житті громади, його цілеспрямовану роботу, спрямовану на підтримку і розвиток соціальної сфери та галузі освіти і охорони здоров’я Сватівщини.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший четвер кожного місяця о 13.00 в приміщенні малої зали Сватівської районної ради.

За Олександром Миколайовичем закріплений 1 територіальний виборчий округ, до складу якого належить частина Сватівської міської громади (виборчі дільниці за адресами: пл. 50-річчя Перемоги, 25, пл. 50-річчя Перемоги, 30, вул. Весела, 2, вул. Весела, 140 в м. Сватове), а також с. Новомикільське, с. Мілуватка, с. Містки, с. Чепигівка, с. Рудівка, с. Андріївка, с. Кругле.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь