A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Турчанніков Олег Олександрович

Дата: 20.12.2021 08:50
Кількість переглядів: 172

Турчанніков Олег Олександрович народився в селищі міського типу Калинове Попаснянського району. Йому 54 роки. Раніше обирався депутатом Білокуракинської районної ради 5 і 7 скликань.

Його батько - Олександр Іванович 22 роки пропрацював директором Калинівського будинку культури. Мати Олена Йосипівна 42 роки пропрацювала вчителем української мови та літератури в Калинівській середній школі.

Олег Олександрович після закінчення школи в смт Калинове, вищу освіту отримав у Луганському сільськогосподарському інституті за спеціальністю «Інженер-механік».

З 2000 року працює на посаді директора Білокуракинського професійного аграрного ліцею. За керівництва Олега Олександровича оновлена матеріально-технічна база ліцею. Освітній заклад зайняв високі рейтинги за підсумками 2020-2021 учбового року. Сьогодні це найкращий ліцей аграрного напрямку в Луганській області, бо, на думку депутата, без якісної аграрної освіти неможливе існування української держави.

Олег Турчанніков одружений. Має сина Максима, який керує фермерським господарством та доньку Анну – студентка Харківського національного медичного університету.

Олег Олександрович у вільний час захоплюється настільним тенісом. Своїми головними принципами у житті вважає: «Порядність, принциповість, відкритість».

До Сватівської районної ради обраний вперше. Є членом фракції політичної партії «НАШ КРАЙ».

Член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Олега Олександровича за життєвий досвід, за здатність спрямувати зусилля депутатського корпусу районної ради та мешканців свого територіального виборчого округу на вирішення найбільш актуальних проблем розвитку району.

Особистий прийом громадян Олег Турчанніков здійснює в першу п’ятницю кожного місяця о 14.00 в приміщенні Білокуракинської селищної ради.

За Олегом Олександровичем закріплений 3 територіальний виборчий округ, до складу якого належить Білокуракинська селищна рада.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь