A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Кучугура Олександр Борисович

Дата: 17.12.2021 09:03
Кількість переглядів: 236

Кучугура Олександр Борисович родом з Райгородки Сватівського району. Йому 55 років. Депутатом Сватівської районної ради обраний вперше.

Закінчив Райгородську восьмирічну школу, а потім продовжив навчання у Сватівській СШ № 2. З 1984 - 1986 роках служив в армії, звільнився у званні сержанта. Після армії закінчив Куп’янський автотранспортний технікум за спеціальністю «Технічне обслуговування та ремонт автомобілів», а потім - Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правоохоронна діяльність».

Службі у Сватівському районному відділі міліції Олександр Кучугура присвятив 23 роки свого життя. У травні 1990 року отримав відзнаку «Відмінник Радянської міліції», звільнився на пенсію в званні підполковника міліції. У даний час працює виконавчим директором приватного підприємства «Райгородська нива».

Своїм головним принципом у житті Олександр Борисович вважає: «Служити чесно, на якій би посаді не перебував».

Одружений. Має доньку Наталію – офіцера Сватівського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області, сина Володимира – інженера-будівельника, проектувальника, аспіранта Харківського національного університету будівництва та архітектури. Дружина Любов Пилипівна з 1986 року працює вчителем математики та фізики Сватівського ліцею № 1.

Олександр Кучугура у жовтні 2015 року був головою Сватівської міської виборчої комісії та зміг організувати роботу в непростих на той час умовах.

У Сватівській районній раді 8 скликання входить до фракції Політичної партії «Наш край». Член постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

Також Олександр Борисович є членом виконкому Коломийчиської сільської ради.

 

Особистий прийом громадян здійснює в першу середу кожного місяця о 10.00 в приміщенні Райгородського старостату Коломийчиської сільської ради.

В своїй діяльності завжди аргументовано відстоює власну точку зору та допомагає прийняти вірне, законне рішення на користь мешканців Сватівського району.

За депутатом закріплений 4 територіальний виборчий округ, до складу якого входить Коломийчиська сільська рада, Нижньодуванська селищна громада, Красноріченська селищна громада.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь