A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Рибалка Олена Вікторівна

Дата: 13.12.2021 13:29
Кількість переглядів: 230

Рибалка Олена Вікторівна народилася у Сватовому. Їй 50 років. У даний час працює на посаді директора Комунального закладу «Сватівський міський Народний дім «Сватова-Лучка».

Олена Вікторівна вперше обрана депутатом.

Її батько Віктор Данилович працював головним інженером Сватівського хлібокомбінату, мама Наталія Іванівна – диспетчером у пожежній охороні в м. Сватове.

Олена Вікторівна навчалася у Сватівській СШ № 7. Закінчила Слов’янський педагогічний інститут за спеціальністю «Викладач педагогіки та вікової психології». Має двох синів і одного онука.

У Олени Вікторівни 25 років трудового стажу. Розпочинала працювати вихователем ДНЗ «Чайка». Потім працювала заступником директора з виховної роботи Сватівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, методистом у відділі освіти Сватівської райдержадміністрації, начальником відділу молоді та спорту Сватівської райдержадміністрації, директором дитячого будинку «Надія». У галузі культури працює вже 9 років.

Олена Вікторівна вважає: «Якщо людина бажає досягти своєї мети, то вона зробить усе, щоб це сталося».

У вільний час Олена займається декоративно-ужитковим мистецтвом, створенням фотозон і дизайном приміщень.

У Сватівській районній раді Олена Рибалка входить до складу фракції політичної партії «Слуга народу». Член постійної комісії районної ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту. Постійно відстоює інтереси галузі освіти та культури, які вважає пріоритетними для розвитку як окремої людини, так і всього людства.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Олену Вікторівну за ініціативність і небайдуже ставлення до проблем району, здатність взяти на себе ініціативу під час вирішення гострих проблем.

 

Особистий прийом громадян здійснює щомісяця, у перший понеділок о 15.00 в малій залі Сватівської районної ради.

За Оленою Вікторівною закріплений 2 територіальний виборчий округ, до складу якого належать частина Сватівської міської громади (виборчі дільниці за адресою: квартал С. Петрова, 6, селище Сосновий Сватівської міської ради та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 в м. Сватове) та виборчі дільниці в с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селище Західний і селище Лагідне.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь