A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Свєрдлов Дмитро Олександрович

Дата: 10.12.2021 11:53
Кількість переглядів: 204

Свєрдлов Дмитро Олександрович народився в с. Ями Троїцького району. Йому 29 років. Очолює фермерське господарство «СХІДАГРОЛАЙФ», яке заснував у 2019 році на території Троїцької громади.

Має вищу технічну освіту. У 2014 році закінчив Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля за напрямком «Машинобудування».

Фермерське господарство «СХІДАГРОЛАЙФ» активно розвивається, має високі показники врожайності та розширює земельний банк. Ще Дмитро Олександрович є членом правління Троїцького аграрного союзу.

Дмитро надає фінансову благодійну допомогу Демино-Олександрівському ліцею, є членом піклувальної ради. Не залишає без уваги і благоустрій рідного села Демино-Олександрівка.

До Сватівської районної ради обраний вперше. Входить до складу депутатської фракції політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Дмитро Олександрович - цілеспрямована людина з активною життєвою позицією, з розвинутим почуттям колективізму, відповідальності за виконання доручень та досягнення позитивного результату.

Депутат Дмитро Свєрдлов бере активну участь у роботі постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції. Молодий, активний, ініціативний проявляє інтерес та зацікавленість у розгляді питань. Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають його за принциповість під час прийняття рішень та захисту інтересів громадян.

«Моя громадянська позиція полягає в тому, щоб участь молоді в суспільному житті на місцевому і регіональному рівнях була частиною загальної політики залучення громадян у суспільне життя, - вважає Дмитро Олександрович. - Особливу увагу слід звернути на підтримку тих молодих людей, які беруть активну участь у всіх сферах суспільного життя. Це потрібно нашому суспільству для підвищення рівня освіти, скорочення безробіття, створення умов для безпечного та комфортного проживання. Молодих людей, які проявляють активну громадянську позицію, потрібно всебічно підтримувати та створювати сприятливі умови для подальшого розвитку їхніх здібностей як у професійних справах, так і в суспільному житті».

 

Особистий прийом громадян Дмитро Олександрович здійснює за місцем проживання в перший понеділок кожного місяця в адміністративному приміщенні Демино-Олександрівського старостинського округу Троїцької селищної ради.

За Дмитром Олександровичем закріплений 5 територіальний виборчий округ, до складу якого належать населені пункти Троїцької та Лозно-Олександрівської територіальних громад Сватівського району.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь