A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Нерозя Олена Олександрівна

Дата: 10.12.2021 09:47
Кількість переглядів: 208

Нерозя Олена Олександрівна родом з Лисичанська. Їй 51 рік. У 1986 році закінчила Кремінську середню школу № 1. Потім навчалася у Кремінському медичному училищі. З 1990 року Олена Олександрівна почала працювати шкільним фельдшером в дитячій консультації центральної районної лікарні міста Кремінне.

Після одруження у 1994 році переїхала до с. Мілуватка Сватівського району. Наразі працює сільським фельдшером у Мілуватській амбулаторії загальної практики сімейної медицини та надає кваліфіковану медичну допомогу дорослим та дітям. Ще Олена Олександрівна бере активну участь в роботі Мілуватського старостату Сватівської міської ради. Своїм життєвим девізом вважає вислів: «Твори добро, лікуй людську душу». Олена Олександрівна переконана, що тільки добро, чуйне ставлення до людей, привітність, ласка, прихильність, щирість і щедрість людської душі та велика любов здатні вилікувати світ від біди, зла, ненависті. Тому вона закликає всіх творити добро, примножувати красу цього світу, берегти його і любити.

До Сватівської районної ради Олена Нерозя обрана вдруге від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». До цього була депутатом Сватівської районної ради 7 скликання. Член міжфракційної депутатської групи «Жінки, мир, безпека». Активно працює в постійній комісії районної ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

 

Особистий прийом громадян здійснює у другий вівторок кожного місяця об 11-00 год. в адміністративному приміщенні Мілуватського старостату Сватівської міської ради.

За Оленою Олександрівною закріплений 1 територіальний виборчий округ, до складу якого належать населені пункти частина Сватівської міської громади (виборчі дільниці за адресами: пл. 50-річчя Перемоги, 25, пл. 50-річчя Перемоги, 30, вул. Весела, 2, вул. Весела, 140 в м. Сватове, с. Новомикільське, с. Мілуватка, с. Містки, с. Чепигівка, с. Рудівка, с. Андріївка, с. Кругле).

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь