A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Собецький Сергій Миколайович

Дата: 06.12.2021 10:52
Кількість переглядів: 284

Собецький Сергій Миколайович - депутат Сватівської районної ради від політичної партії «Наш край». До Сватівської районної ради обраний вперше.

Народився Сергій Миколайович в місті Зимогор’є Луганської області. Йому 55 років. Після закінчення Зимогорівської середньої школи Сергій навчався у Свердлівському медичному училищі. Після його закінчення був призваний на строкову військову службу. З 1987 по 1993 рік навчався у Луганському медичному університеті та отримав спеціальність «лікувальна справа». З 1993 по 1995р. проходив інтернатуру при Луганській обласній лікарні.

Свою трудову діяльність розпочав на Сватівщині у 1995 році лікарем-фтизіатром і працює по теперішній час в КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня» Сватівської міської ради.

Колеги по роботі кажуть, що Сергій Миколайович - висококваліфікований фахівець, добра та небайдужа людина. Велику увагу приділяє тому, щоб хворі, які перебувають на обліку у фтизіатра, отримували безкоштовне та своєчасне лікування. Про його позитивну роботу у цьому напрямку свідчать високі рейтинги по Луганській області. Ще Сергій Собецький очолює постійно діючу військово-лікарську комісію при Сватівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Сергій Миколайович чесно, добросовісно та відповідально ставиться до депутатської роботи. Має свою неупереджену позицію, завжди на зв’язку з громадянами, щоб допомогти вирішити проблемні питання. Сергій Собецький не пропустив жодного пленарного засідання сесій. Активно працює на засіданнях постійних комісій, навчальних семінарах. Входить до постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, де обговорюються питання соціального захисту людей, вносяться пропозиції щодо покращення роботи закладів освіти, охорони здоров’я тощо. Сергій Миколайович підтримав депутатську акцію «Подаруй надію» по збору коштів на лікування дітей з обмеженими можливостями.

 

Особистий прийом громадян здійснює в третю п’ятницю кожного місяця о 14.00 в приміщенні малої зали Сватівської районної ради.

За депутатом Сергієм Собецьким закріплений територіальний виборчий округ 1, до складу якого належать частина Сватівської міської громади: виборчі дільниці за адресами: за адресами: пл. 50-річчя Перемоги, 25, пл. 50-річчя Перемоги, 30, вул. Весела, 2, вул. Весела, 140 в м. Сватове, с. Новомикільське, с. Мілуватка, с. Містки, с. Чепигівка, с. Рудівка, с. Андріївка, с. Кругле.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь