A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Руденко Михайло Іванович

Дата: 03.12.2021 10:36
Кількість переглядів: 154

Руденко Михайло Іванович народився в селі Литвинівка Біловодського району Луганської області. Цього року йому виповнилося 60 років. Михайло після закінчення Литвинівської середньої школи вступив до Ворошиловградського сільськогосподарського інституту та отримав кваліфікацію «зооінженер».

Свою трудову діяльність розпочав у колгоспі ім. Докучаєва Біловодського району на посаді головного зоотехніка. На Сватівщині проживає з 1987 року. Працював у колгоспі ім. Леніна заступником голови колгоспу. З 1994 року працював у відділі карного розшуку Сватівського РВУМВС України до виходу на пенсію за вислугою років у 2005 році. Майор міліції у відставці.

Михайло Іванович професійно займається гирьовим спортом. Працював у Нижньодуванській дитячо-юнацькій спортивній школі директором закладу. На даний час працює тренером-викладачем відділу гирьового спорту. Серед його вихованців - 12 чемпіонів світу, 16 чемпіонів Європи. Сам Михайло Іванович – 24 рази був чемпіоном світу з гирьового спорту, 12-разовий чемпіон Європи, рекордсмен світу, рекордсмен Книги рекордів Гіннеса, Майстер спорту міжнародного класу, Заслужений тренер Міжнародної конфедерації гирьового спорту.

Михайло Іванович нагороджений медалями «За отличие в службе 2 степени»,«100 лет уголовному розыску Украины» та орденами «Крылатый лев», «За заслуги в спорте».

Депутат Михайло Руденко пропагує здоровий спосіб життя, приділяє велику увагу розвитку спорту в Сватівському районі та вважає, що систематичні заняття спортом необхідні для людей у будь-якому віці, адже сприяють розвитку сили та загартовують організм. На його думку, особливо важливий спорт для молоді не тільки для загальної та силової витривалості, а й для зростання впевненості у своїх силах, виховання таких морально-вольових якостей, як наполегливість, завзятість, витримка, самовладання, цілеспрямованість, які є необхідними у навчанні та трудовій діяльності. Тому Михайло підтримує Загальнонаціональну програму «Здорова Україна», яку ініціював Президент Володимир Зеленський.

- Потреба піклуватися про себе та своє здоров’я стала особливо відчутною під час пандемії коронавірусу. Ми переконалися, що здоров’я є дуже великою цінністю, без якої неможливо рухатися вперед. Дуже добре, що держава приділятиме увагу харчуванню школярів та розвитку спорту в Україні, - каже Михайло Іванович.

Крім занять спортом, Михайло Руденко вже 33 роки захоплюється бджільництвом.

До Сватівської районної ради обраний вперше від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Михайла Івановича за відповідальність, здатність прийняти вірне рішення у складній ситуації, уважне ставлення до проблем людей.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший четвер кожного місяця о 14.00 в приміщенні Нижньодуванської селищної ради.

За Михайлом Івановичем Руденком закріплений 4 територіальний виборчий округ, до складу якого належать Нижньодуванська, Красноріченська, Коломийчиська територіальні громади.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь