A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Рибальченко Світлана Миколаївна

Дата: 03.12.2021 10:02
Кількість переглядів: 164

Рибальченко Світлана Миколаївна народилась в місті Чапаєвськ Самарської області у 1980 року. А вже через рік сім’я переїхала на Сватівщину.

Навчалася Світлана в Райгородській загальосвітній школі, але повну середню освіту здобула у Сватівській загальноосвітній школі № 8. Після закінчення Сватівського ПТУ № 114 отримала спеціальність «продавець-продовольчих товарів». Одружена, має двох дітей: сина та дочку – навчаються у Нижньодуванському ліцеї.

Працювати Світлана почала ще у 15 років у Райгородці підмінною дояркою в КСП ім. Мічуріна. Потім працювала продавщицею у Сєвєродонецьку. Сьогодні виховує своїх малолітніх дітей.

До Сватівської районної ради обрана вперше від політичної партії «НАШ КРАЙ». Входить до складу депутатської фракції «Наш Край», «Майбутнє нашого краю», міжфракційної депутатської групи «Жінки, мир, безпека». Світлана Миколаївна активно працює на пленарних засіданнях сесій та засіданнях постійної комісії. Член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства. Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають її за активну життєву позицію, уважне ставлення до проблем людей.

Світлана Рибальченко переймається життям Нижньодуванської територіальної громади, завжди проявляє інтерес до розгляду нагальних питань, які ставлять перед нею виборці. Підтримує тісний зв’язок зі своїми виборцями, із територіальними громадами, трудовими колективами, які здійснюють свою діяльність на закріпленому за нею територіальному виборчому окрузі.

 

За Рибальченко Світланою Миколаївною закріплений 4 територіальний виборчий округ, до складу якого належать Нижньодуванська, Красноріченська, Коломийчиська територіальні громади.

Приділяє велику увагу особистому прийому громадян. До людей завжди ставиться з розумінням та повагою. Особистий прийом громадян здійснює в першу середу кожного місяця о 10.00 в приміщенні Нижньодуванської селищної ради.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь