A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Морозов Петро Леонідович

Дата: 29.11.2021 09:38
Кількість переглядів: 219

Морозов Петро Леонідович народився 24 травня 1963 року в м. Кременчук Полтавської області в сім’ї військового. У 1985 році закінчив Харківський інститут радіоелектроніки за спеціальністю «електрозв’язок».

Працював за спеціальністю у центральному науково-виробничому об’єднанні «КАСКАД» з проектування, розробки, виробництва та впровадження систем електро- та радіозв’язку, автоматизованих систем управління. Пройшов трудовий шлях від інженера до ведучого інженера-конструктора з розробки системи зв’язку Збройних сил країни. З 1999 р. Петро Леонідович працює в «Укртелекомі» у Сватовому. Під його керівництвом Сватівський «Укртелеком» був першим провайдером в районі, який здійснив підключення абонентів до мережі інтернет. Першою  у 2002 році підключили Сватівську районну школу мистецтв ім. В. Зінкевича.

Сьогодні Петро Морозов продовжує працювати керівником структурного підрозділу «Укртелеком» Сватівського району.

Петро Леонідович - цілеспрямована людина з активною життєвою позицією, з розвинутим почуттям колективізму, відповідальності за виконання доручень та досягнення позитивного результату. Був обраний депутатом Сватівської районної ради 4, 7, 8 скликань. Входить до складу депутатської фракції політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ».

Депутат є членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Активно працює на пленарних засіданнях сесій, має власну думку та відстоює свою позицію при розгляді питань бюджету та внесення змін до нього. Користується повагою серед депутатів та виборців.

Петро Морозов вважає, що сьогодні інерційність мислення і бездуховність існує скрізь, тому потрібно з цим боротися та поступово змінювати свідомість. Кожен має приносити суспільству найвищі людські та християнські чесноти, дбати про відновлення православно-християнскої пам’яті та культурно-історичної ідентичності.

У житті принципи депутат Петро Морозов керується такими принципами:

- розвиток особистого через зміцнення  спільного, а не навпаки;

- любов до Батьківщини, а потім - до себе;

- збереження людських, материнських та сімейних цінностей;

- обрати та пропагувати здоровий спосіб життя;

- жити на основі концепції міри;

- недопущення зміни історії та відриву молоді від старшого покоління.

 

За Петром Леонідовичем закріплений 2 територіальний виборчий округ, до якого входять виборчі дільниці за адресами: сел. Сосновий Сватівської міської ради, пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майд. Злагоди, 43, кв. Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 у місті Сватове, с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, сел. Західний і сел. Лагідне.

Особистий прийом громадян Петро Морозов здійснює в першу середу кожного місяця о 12.00 годині в адміністративному приміщенні Сватівської районної ради, м. Сватове, майд. Злагоди, 25.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь