A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Засідання 8 сесії районної ради

Дата: 09.12.2021 16:29
Кількість переглядів: 220

9 грудня відбулися засідання постійних комісій, Президії районної ради та пленарне засідання 8 сесії Сватівської районної ради Луганської області 8 скликання.

Депутати заслухали та взяли до відома Звіт голови районної ради Людмили Русанової про свою діяльність з грудня 2020 року по грудень 2021 року.

Про роботу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства звітувала голова комісії Ірина Мазурко, з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту – Роман Лісовий.

У зв’язку з початком реалізації АТ «Укрпошта» проєкту «Сільське відділення» до Сватівської районної ради почали надходити скарги від мешканців району щодо незадовільної роботи поштових закладів: невчасної доставки періодичних видань, недотримання пересувними відділеннями графіку обслуговування мешканців сільських населених пунктів. У роботі сесії взяли участь заступник директора Луганської дирекції АТ «Укрпошта» Олексій Іщенко, регіональний менеджер Луганської дирекції АТ «Укрпошта»  Євген Підгорний.

Олексій Миколайович відповів на запитання депутатів районної ради та запевнив, що вживаються усі заходи для того, щоб покращити роботу структурних підрозділів АТ «Укрпошта». В обговоренні даного питання взяли участь депутати Юлія Огданська, Олександр Кучугура, Олена Хмельницька, Гул Коновалова, директор підприємства ТОВ «Редакція газети «Голос громади» Ольга Найдьонова. За підсумками обговорення на пленарному засіданні прийнято рішення про спрямування Звернення до Прем’єр-Міністра України Дениса Шмигаля, Міністерства інфраструктури України, генерального директора АТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського, голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, директора філії Луганської дирекції АТ «Укрпошта» Ілони Моісеєвої щодо роботи пересувних мобільних бригад АТ «Укрпошта».

На пленарному засіданні районної ради інформацію про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності правоохоронних органів на території Сватівського району за 11 та 10 місяців 2021 року представили перший заступник начальника Сватівської окружної прокуратури Луганської області Юрій Пихтя та заступник начальника відділу – начальник з превентивної діяльності Сватівського районного відділу поліції ГУНП України в Луганській області підполковника поліції Юрій Сорока.

Депутатський корпус підтримав проєкт рішення «Про районний бюджет Сватівського району на 2022 рік». Загальний обсяг районного бюджету за доходами та видатками становить 1 млн. 410 тис. 400 грн., з них доходи та видатки загального фонду – 1 млн. 329 тис. 500 грн., доходи та видатки спеціального фонду - 80 тис. 900 грн.

На засіданні 8 сесії обговорювалося питання незадовільного технічного стану залізничних переїздів: Сватове-Кабаннє, залізничний переїзд 882 пк 3 та Сватове – Куземівка, залізничний переїзд 881 пк 1, власником яких є Регіональна філія «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця». Без ремонту зазначених переїздів не можна гарантувати безпеку дорожнього руху на дорогах Н-26 Чугуїв-Мілове та Т-1307 Сватове-Новопсков-Мілове, на які припадає значне транспортне навантаження. Тому депутати підтримали Звернення депутата Сватівської районної ради Луганської області 8 скликання Дмитра Дубовика до виконавчого директора Регіональної філії «Донецька залізниця» АТ «Укрзалізниця» Олександра Носулько щодо капітального ремонту залізничних переїздів та прилеглих до них ділянок доріг на території міста Сватове.

Крім того, було прийнято ряд рішень з питань комунальної власності.

Керуючий справами районної ради Олександра Гайдидей оголосила розпорядження голови Сватівської районної ради Людмили Русанова та голови Сватівської райдержадміністрації Олега Сліпця про вручення депутатам районної ради подяк за вагомий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток і розбудову Сватівського району та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

На пленарному засіданні 8 сесії районної ради до депутатів звернувся начальник Сватівського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Луганській області Іван Борзило, який попросив депутатів при зустрічах з виборцями націлювати населення про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у зв’язку з настанням опалювального сезону та використанням обігріваючих пристроїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь