A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Лисенко Іван Андрійович

Дата: 26.11.2021 14:07
Кількість переглядів: 171

Лисенко Іван Андрійович народився та все життя живе в селищі Нижня Дуванка Сватівського району. Йому 72 роки. Неодноразово обирався депутатом Нижньодуванської селищної ради.

Свій трудовий шлях розпочав механізатором колгоспу ім. Леніна, потім працював водієм, начальником механізованого загону та заочно навчався у Харківському інституті механізації й електрифікації сільського господарства. Протягом 18 років працював у пожежній частині смт Нижня Дуванка на різних посадах: від інструктора з протипожежної профілактики - до заступника начальника місцевої пожежної частини.

У даний час працює на посаді оператора котелень Нижньодуванського ліцею Нижньодуванської селищної ради.

Одружений. Має двох дорослих дочок.

Пишається тим, що від самого народження й дотепер проживає в рідному селищі, яке щиро любить і хоче, щоб воно розвивалося, а люди були заможними.

- Нам, депутатам, випала висока довіра жителів району представляти їхні інтереси, підвищувати якість життєвого простору. Всі хочуть, аби життя було комфортним і щасливим, - говорить Іван Андрійович. - Але далеко не всі докладають зусиль, аби зробити щось для цього. Ніхто нічого не зробить за самих нас, не треба скаржитися на долю, а підійматися і робити все, що необхідно для нас, для блага людей, суспільства. Особливо це стосується молоді, тому закликаю їх бути активними на гарні справи, а не бути байдужими споглядачами, - каже Іван Андрійович.

До Сватівської районної ради обраний вдруге від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Член постійної комісії районної ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Івана Андрійовича за турботу про рідний край, уважне ставлення до проблем людей.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший вівторок кожного місяця о 10.00 в приміщенні Нижньодуванської селищої ради.

За Іваном Андрійовичем Лисенком закріплений 4 територіальний виборчий округ, до складу якого належать Нижньодуванська, Красноріченська, Коломийчиська територіальні громади.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь