A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Красножон Ганна Олександрівна

Дата: 22.11.2021 11:02
Кількість переглядів: 181

Красножон Ганна Олександрівна народилася в м. Лозова Харківської області. Їй 35 років. Закінчила Харківський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України з відзнакою та отримала диплом магістра за спеціальністю «Державне управління». Має низку науково-практичних статей, опублікованих в збірниках тез науково-практичної конференції «Актуальні проблеми розвитку управлінських систем: досвід, тенденції, перспективи».

У 2004 році Ганна Олександрівна проходила стажування у Харківській обласній раді, у 2006 році - при Адміністрації Президента України, у 2007, 2008, 2009 роках - в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Київській області. Пройшла стажування в місті Марбург, Німеччина.

З 2010 по 2016 рік працювала на посаді провідного спеціаліста інформаційно-аналітичного відділу управління координації наукових досліджень та інформаційно-аналітичної роботи Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

Проживає у смт Троїцьке. З 2016 року по теперішній час займає посаду бухгалтера Комунального некомерційного підприємства «Троїцький центр первинної медико-санітарної допомоги» у смт. Троїцьке Луганської області. За сумлінну працю, високий професіоналізм та відданість справі у 2017 році нагороджена грамотою Троїцької районної ради та Троїцької районної державної адміністрації. Заміжня, має двох дітей.

Депутатом Сватівської районної ради Ганна Красножон обрана вперше від політичної партії «Опозиційний блок». Входить до депутатської групи «Майбутнє нашого краю» та Міжфракційної депутатської групи «Жінки, мир, безпека». Обрана секретарем постійної депутатської комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Ганна Олександрівна серйозно відноситься до вивчення та підготовки проектів рішень. Енергійна, ініціативна, відповідальна. Добросовісно виконує доручення виборців, а також впевнена, що державою та громадою мають керувати досвідчені та небайдужі до долі людей та територіальної громади спеціалісти.

Як депутат районної ради ставить собі за мету заохочувати молодь до активності при вирішенні питань соціального розвитку та сприяти розвитку довіри до тих депутатів, яких цікавить благополуччя та життєдіяльність мешканців громади.

 

Особистий прийом громадян Ганна Олександрівна здійснює в перший понеділок кожного місяця о 10.00 год. в приміщенні Троїцької селищної ради.

За Ганною Олександрівною закріплений 5 територіальний виборчий округ, до складу якого входять Троїцька та Лозно-Олександрівська територіальні громади.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь