A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Коновалова Гул Мухріддінівна

Дата: 22.11.2021 08:34
Кількість переглядів: 148

Коновалова Гул Мухріддінівна народилася 20 травня 1984 року. У 2003 році закінчила Тимонівську загальноосвітню школу I- III ступенів.

У період з 2012 р. по 2018 р. навчалась в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка, здобула дві вищих освіти за напрямками «соціальна педагогіка» та «психологія».

Має доньку Софію 2008 року народження.

Свою трудову діяльність розпочала на посаді соціального педагога. Працювала у Білокуракинському та Троїцькому центрах соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на посаді фахівця з соціальної роботи I категорії, психолога.

Приймає активну участь у роботі громадської організації «Добробут» та створенні й реалізації проєктів щодо розвитку сільської місцевості. Переконана, що роль громадських організацій полягає у вирішенні соціальних проблем. Адже громадська організація формує механізм, який відповідає людським потребам і забезпечує розв’язання важливих суспільних проблем, в результаті чого, стає засобом справжнього покращення життя людей та захисту інтересів усіх соціальних верств населення.

Своїм першим найбільш вагомим досягненням вважає створення на території с. Малоолександрівка Тимонівського старостинського округу Троїцької селищної ради інформаційного центру, який в подальшому став поштовхом для обміну досвідом та налагодження співпраці громадської організації з міжнародними організаціями.

До Сватівської районної ради обрана вперше від політичної партії «Наш край». Активно працює в депутатській групі «Майбутнє нашого краю». Член постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції. Ініціативна.

Гул Мухріддінівна проявляє непідробний інтерес та зацікавленість до розгляду питань, які ставлять перед нею виборці. Велику увагу приділяє особистому прийому громадян, який здійснює у другу п’ятницю кожного місяця о 10.00 год. в приміщенні Троїцької селищної ради за адресою: вул. Центральна, 69.

За депутатом закріплений 5 територіальний виборчий округ, до складу якого входять Троїцька та Лозно-Олександрівська територіальні громади.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь