A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Ключка Любов Олексіївна

Дата: 15.11.2021 13:49
Кількість переглядів: 163

Ключка Любов Олексіївна народилася у Нижній Дуванці Сватівського району. У 1982 році закінчила Ворошиловградський медичний інститут за спеціальністю «лікувальна справа».

Любов Олексіївна 38 років своєї трудової діяльності віддала охороні здоров’я мешканців Сватівського району. Працювала лікарем, районним дерматовенерологом КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня». Ветеран праці, з листопада 2020 року перебуває на заслуженому відпочинку.

Любов Ключка відзначається високими моральними якостями, відповідальністю, загальною культурою, вимогливістю.

До Сватівської районної ради обрана вдруге від політичної партії «Опозиційна платформа - за життя». Активно працює на пленарних засіданнях сесій та засіданнях постійної комісії з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства. Є секретарем постійної депутатської комісії.

Постійною комісією, до якої входить депутат Любов Ключка, проведена велика робота щодо передачі у власність територіальних громад району об’єктів спільної власності та майна, що належали до спільної комунальної власності ліквідованих районів, які увійшли до складу Сватівського району, прийнято ряд рішень з питань передачі об’єктів в оренду. Любов Олексіївна бере активну участь в усіх районних заходах.

Як лікар за фахом, Любов Олексіївна вважає, що найвища цінність людини – це життя і здоров’я. І саме захист цих цінностей потребує чималих зусиль, адже інколи людська діяльність пов’язана з небезпечними ситуаціями, особливо, при виконанні службових обов’язків.

«У період карантину COVID-19, коли проходить масова вакцинація населення, охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства, а збереження здоров’я та життя працівників залежить від кожного, хто бере участь у трудовій діяльності. Тому важливо пам’ятати, що дотримання законодавства у сфері охорони праці, розвиток культури охорони праці у суспільстві стане запорукою збереження здоров’я працівників та найціннішого – людського життя», - вважає депутат.

 

Особистий прийом громадян депутат Ключка здійснює в першу середу кожного місяця о 10:00 годині в приміщенні Сватівського районної ради.

 

За нею закріплений 2 територіальний виборчий округ, до складу якого належать частина Сватівської міської громади: виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий Сватівської міської ради та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 в м. Сватове, а також с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селище Західний і селище Лагідне.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь