A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Карнаух Олександр Сергійович

Дата: 15.11.2021 10:30
Кількість переглядів: 166

Карнаух Олександр Сергійович - депутат Сватівської районної ради, член постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

Олександр Сергійович народився у Сватовому у 1980 році. У 2002 році закінчив Східноукраїнський Національний Університет ім. В. Даля за спеціальністю «Хімічна інженерія і комп’ютерна хімія», у 2019 - магістратуру за спеціальністю «Залізничний транспорт».

Трудову діяльність розпочав у 2002 році у Локомотивному депо м. Сватове Донецької залізниці. Працював на посадах інженера та начальника технічного відділу. З 2016 року і по теперішній час працює головним інженером структурного підрозділу «Сватівське моторвагонне депо» регіональної філії «Донецька залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця».

Колеги по роботі кажуть, що Олександр Сергійович - висококваліфікований фахівець, керівник, який є вимогливим не тільки до підлеглих, а й до себе. За його сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, творчий підхід до праці, високу дисциплінованість, відповідальне ставлення до дорученої справи, сватівчани обрали його депутатом Сватівської районної ради від політичної партії «За майбутнє».

До постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, в якій працює Олександр Карнаух, входять дев’ять депутатів. Комісія брала участь в розробці, обговоренні та затвердженні програми соціально-економічного і культурного розвитку району, вносила свої пропозиції, що стосуються розвитку освіти, охорони здоров’я, працевлаштування.

Олександр Карнаух вважає, бути депутатом - це реалізувати проекти та програми розвитку району, брати активну участь в житті громади, бути корисним для суспільства.

«Проблемних питань, що потребують першочергового вирішення, в районі достатньо, одним з актуальних є стан дорожнього покриття, як у населених пунктах, так і на шляхах районного та обласного значення. На теперішній час робота проводиться, фінансування за даним напрямком передбачено. Впевнений, що мій досвід роботи зробить свій внесок в розвиток району. Результати зустрічей з виборцями, звичайно є, найважливіше – це живе спілкування зі своїми виборцями та громадою, можливість почути їх проблеми та пропозиції», - говорить Олександр Сергійович.

 

Особистий прийом громадян Олександр Карнаух здійснює в першу п’ятницю кожного місяця о 10.00 в приміщенні малої зали Сватівської районної ради.

 

За ним закріплений територіальний виборчий округ 2, до складу якого належать частина Сватівської міської громади: виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий Сватівської міської ради та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 в м. Сватове, а також с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селище Західний і селище Лагідне.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь