A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Зубкова Любов Іванівна

Дата: 08.11.2021 15:15
Кількість переглядів: 168

Зубкова Любов Іванівна уродженка смт Білокуракине Луганської області. У 1984 році закінчила Ворошиловградський державний педагогічний інститут імені Т.Г. Шевченка, факультет української філології. За фахом – учитель української мови та літератури. У 2007 році отримала другу вищу освіту в Луганському національному університеті ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «фінанси і кредит».

Багато років своєї трудової діяльності Любов Зубкова працювала на керівних посадах: заступник голови - керівник апарату Білокуракинської РДА, начальник відділу статистики у Білокуракинському районі, з 2010 року - начальник відділу освіти Білокуракинської РДА, а з 2017 року - начальник відділу освіти Білокуракинської селищної ради.

Любов Іванівна займає активну життєву позицію, відзначається загальною культурою, високими моральними якостями, наполегливістю, вимогливістю, відповідальністю. Своїм головним життєвим кредо вважає: «Любити життя, цінувати кожну хвилину, нести радість, у книгах шукати істину, у людях - мудрість».

Під її керівництвом Любові Зубкової організовано розробку і виконання програми «Освіта Білокуракинщини», «Обдаровані діти», «Розвиток мережі дошкільних навчальних закладів». За її сприяння освітяни Білокуракинщини брали участь у освітньому проекті «Змінимо країну разом». Своїм першочерговим завданням Любов Іванівна вважає формування патріотизму в українському суспільстві, тому що національно-патріотичне виховання є важливою складовою освітнього процесу залишається першочерговим як для держави, так і для системи освіти в цілому. У зв’язку з цим спільно з Білокуракинською селищною радою розроблено національну - патріотичну програму на 2018-2023 рр.

Зубкова Любов Іванівна має високий авторитет серед мешканців селища та району. Враховуючи її ділові якості організатора і керівника, вона 6 скликань поспіль обиралася депутатом Білокуракинської районної ради.

До Сватівської районної ради обрана вперше, входить до складу депутатської фракції «Наш Край», «Майбутнє нашого краю», міжфракційної депутатської групи «Жінки, мир, безпека». Любов Іванівна активно працює на пленарних засіданнях сесій та засіданнях постійної комісії з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту.

 

Особистий прийом громадян депутат Любов Зубкова здійснює в перший вівторок кожного місяця о 10.00 в приміщенні Білокуракинської селищної ради. За нею закріплений 3 територіальний виборчий округ, до складу якого входить Білокуракинська селищна рада.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь