A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Ільяшов Богдан Олександрович

Дата: 08.11.2021 14:49
Кількість переглядів: 166

 

Ільяшов Богдан Олександрович народився 5 жовтня 1990 року в м. Сватове. Батьки: Олександр Петрович та Любов Іванівна – в минулому працівники Сватівської психлікарні. Закінчивши Сватівську загальноосвітню школу № 6 із золотою медаллю, продовжив навчання в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля за фахом - інформаційно-комп’ютерні технології. Навчання було цікавим та захоплюючим. Богдан має наукові роботи в провідних довідниках того часу по обраній спеціальності.

Після закінчення університету Богдан Ільяшов працював у Сватівській районній раді на посаді оператора комп’ютерного набору. Богдан Олександрович вважає, що пріоритетом, і це його принципова позиція, є ставка на активну, освічену молодь та розвиток бізнесу. В даний час працює на посаді інженера – програміста КНП «Сватівський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

До Сватівської районної ради обраний вперше. Входить до складу депутатської фракції політичної партії ПП «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ». Богдан Олександрович - цілеспрямована людина з активною життєвою позицією, з розвинутим почуттям колективізму, відповідальності за виконання доручень та досягнення позитивного результату. Депутати районної ради затвердили його кандидатуру на присяжного Сватівського районного суду.

Богдан Ільяшов є членом постійної комісії з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Молодий та принциповий, він активно працює на пленарних засіданнях сесій, має свою власну думку з питань законності та Регламенту районної ради 8 скликання, відстоює свою позицію при розгляді питань бюджету та внесення змін до нього, проявляє ініціативність у розгляді поставлених питань. Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Богдана Олександровича за діловитість, принциповість при захисті інтересів громадян, оптимізм, людяність та цілеспрямованість.

 

Особистий прийом виборців Богдан Ільяшов здійснює в перший понеділок кожного місяця о 14.00 в малій залі Сватівської районної ради.

За депутатом закріплений 2 територіальний виборчий округ, до якого входять виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий, пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, кв. Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 та с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селища Західний та Лагідне, а також населені пункти Коломийчиської, Нижньодуванської територіальних громад Сватівського району.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь