A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Дубовик Дмитро Валерійович

Дата: 04.11.2021 13:35
Кількість переглядів: 256

Дубовик Дмитро Валерійович народився у Сватовому. Дмитру 27 років.

Його батько Валерій Анатолійович, за професією інженер, а мама Олена Юріївна – бухгалтер.

Дмитро закінчив Сватівську загальноосвітню школу № 8 із золотою медаллю. Також закінчив Сватівську районну школу мистецтв ім. Василя Зінкевича по класу акордеон та по класу вокал з відзнакою. Вищу освіту отримав в Національному університеті «Одеська юридична академія» за спеціальністю «Юрист». У даний час працює директором ТОВ «Сватівський ринок» та є головою правління ГО «Провідна громада».

До обрання депутатом Сватівської районної ради Дмитро Валерійович працював помічником-консультантом народного депутата України Максима Ткаченка.

До Сватівської районної ради обраний вперше. Входить до складу депутатської фракціїполітичної партії «Наш край» та до складу депутатської групи «Майбутнє нашого краю». Дмитро Валерійович вважає себе людиною, яка вміє працювати в команді та досягати позитивного результату, а також впевнений, що запорукою успішного майбутнього є добрі справи кожного.

Дмитро Дубовик є заступником голови постійній комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції. Він активно працює на пленарних засіданнях сесій, виступає з пропозиціями щодо дотримання депутатської етики, законності та Регламенту районної ради 8 скликання. Молодий та ініціативний, він проявляє інтерес та зацікавленість у розгляді питань.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають депутата за принциповість під час прийняття рішень та захисту інтересів громадян, людяність, цілеспрямованість, оптимізм, відповідальність.

 

Особистий прийом громадян Дмитро Дубовик здійснює в перший понеділок кожного місяця об 11.00 годині в малій залі Сватівської районної ради.

 

За Дмитром Валерійовичем закріплений 2 територіальний виборчий округ, до складу якого входять селище Сосновий, у Сватовому виборчі дільниці за адресами: пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, кв. Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 та с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селища Західний та Лагідне.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь