A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Домницька Ксенія Анатоліївна

Дата: 29.10.2021 13:33
Кількість переглядів: 139

Домницька Ксенія Анатоліївна народилася в смт Лозно-Олександрівка Білокуракинського району Луганської області. Ксенії 41 рік. Закінчила Лозно-Олександрівську середню школу. Вищу освіту отримала в Державному закладі «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка». Сьогодні працює в Лозно-Олександрівській ЗОШ I-III ступенів вчителем історії та правознавства.

До складу депутатського корпусу Сватівської районної ради 8 скликання обрана від політичної партії «Наш край», входить до складу депутатської групи «Майбутнє нашого краю». Член постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

За словами Ксенії Домницької, протягом трьохмісячної діяльності в статусі депутата районної ради та у рамках, передбачених законодавством щодо повноважень та обов’язків, свою діяльність спрямовує на забезпечення захисту інтересів виборців Лозно-Олександрівської територіальної громади.

Бере активну участь у роботі постійної комісії та пленарних засідань сесій районної ради. Долучається до всіх заходів, що відбуваються на території громади. На даний час особливо гостро стоїть питання освітлення вулиць в смт Лозно-Олександрівка. Ксенія Анатоліївна докладає максимум зусиль, щоб вирішити це питання та інші проблеми, з якими до неї звертаються  виборці.

У центрі роботи Ксенії Домницької є і буде людина, її соціальний захист. Депутат вважає: «Суспільство має бути справедливим, а влада – чесною. Тільки за таких умов наше життя стане кращим».

 

Особистий прийом громадян Ксенія Анатоліївна здійснює в перший понеділок кожного місяця о 12.00 год. в приміщенні Лозно-Олександрівської селищної ради, вул. Центральна, 1.

 

За Ксенією Анатоліївною закріплений територіальний виборчий округ, до складу якого належить Лозно-Олександрівська територіальна громада.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь