A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Бондарєв Павло Миколайович

Дата: 08.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 209

Бондарєв Павло Миколайович народився в селі Петрівка (нині - Коржове) Сватівського району. У кінці 80-х – на початку 90-х років неодноразово обирався депутатом Петрівської сільської ради. Пишається тим, що проживає в рідному селі та вважає себе патріотом своєї малої Батьківщини.

Його мама – Марія Костянтинівна, все життя пропрацювала у сільському господарстві. На жаль, вона відійшла в інший світ.

Павло Миколайович навчався у Петрівській середній школі. Займався кінним спортом. Після закінчення школи отримав професійно-технічну освіту.

Одружений. Має сина Олександра, який господарює, як селянин-одноосібник у с. Коржове, та доньку Наталію – працює держслужбовцем в м. Харків.

Сьогодні Павлу Бондарєву 55 років і працює він на посаді єгеря у державному підприємстві «Сватівське лісомисливське господарство». Загалом присвятив 23 роки свого життя праці в лісомисливській галузі Сватівського району. Каже, що його улюблена робота співпадає з його хобі.

«Природа – це основа всього у світі, без природи людина не може існувати. Тож до неї потрібно ставитися дбайливо, завжди пам’ятати, що природні ресурси можуть вичерпатися», - вважає головним принципом свого життя Павло Бондарєв.

Крім того, Павло Миколайович є учасником художньої самодіяльності Петрівського сільського будинку культури.

До Сватівської районної ради обраний вдруге від політичної партії «НАШ КРАЙ». Входить до складу депутатської групи «Майбутнє нашого краю». Член постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства.

Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Павла Миколайовича за здатність прийняти вірне рішення у складній ситуації, щиру турботу за розвиток рідного краю, уважне ставлення до проблем людей.

 

Особистий прийом громадян здійснює в перший понеділок кожного місяця об 11.00 в приміщенні Петрівського старостату Сватівської міської ради.

 

За Павлом Миколайовичем закріплений 2 територіальний виборчий округ, до складу якого входять у Сватовому виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15, а також с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, селище Західний і селище Лагідне.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь