A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Авалян Едуард Сергійович

Дата: 13.09.2021 09:42
Кількість переглядів: 221

Авалян Едуард Сергійович народився у Сватовому. Йому 26 років. З 2016 року очолює СФГ «Олександрівське», що розташоване в с. Покровське на території Троїцької територіальної громади.

Едуард Сергійович має вищу юридичну освіту, закінчив Харківський національний юридичний університет ім. Ярослава Мудрого за спеціальністю «Правознавство».

Сільськогосподарське фермерське господарство «Олександрівське» вже має перші вагомі результати, про що свідчить висока врожайність соняшнику у 2020 році. Пайовики господарства вчасно отримують виплати на паї, мають гарантовану соціальну підтримку. Едуард Сергійович вважає, що лише той заслуговує на повагу, хто тримає своє слово перед людьми, здатний виконати обіцяне. У 2021 році надавав благодійну допомогу Сватівському ліцею № 8 для придбання спеціального антиковзаючого покриття та вихованцям Сватівської ДЮСШ для участі у міжнародних змаганнях з карате-до, що проходили у Польщі.

До Сватівської районної ради Едуард Авалян обраний вперше. Член Президії Сватівської районної ради як уповноважена особа, яка представляє інтереси депутатської фракції «За майбутнє».

Едуард Сергійович бере активну участь у роботі постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції. Молодий, ініціативний, проявляє інтерес та зацікавленість у розгляді питань. Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Едуарда Сергійовича за принциповість під час прийняття рішень та захисту інтересів громадян.

 

Особистий прийом громадян Едуард Сергійович здійснює в м. Сватове у перший понеділок кожного місяця о 10.00 в малій залі Сватівської районної ради та у будь-який інший робочий день за місцем розташування господарства СФГ «Олександрівське» в с. Покровське Троїцької селищної ради.

 

За Едуардом Сергійовичем закріплений 5-й територіальний виборчий округ, до складу якого входять населені пункти Троїцької територіальної громади Сватівського району.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь