A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Риженкова Олена Анатоліївна

Дата: 09.09.2021 13:35
Кількість переглядів: 157

Риженкова Олена Анатоліївна народилася в смт Троїцьке Луганської області. Ій 50 років. У даний час працює директоркою Комунального некомерційного підприємства «Сватівська багатопрофільна лікарня».

Головними принципами, якими керується в житті Олена Анатоліївна, є професіоналізм, чесність, порядність. Вважає, що лікар повинен бути лікарем не лише у службовий час, постійно підвищувати свої професійні вміння, не шкодувати вільного від роботи часу.

У 1988-1994 роках Олена Анатоліївна навчалася на факультеті «Лікувальна справа» в Луганському державному медичному університеті. У 1994-1996 роках проходила інтернатуру в зазначеному університеті за спеціальністю «Терапія». З 1996 по 1999 роки працювала лікарем-анестезіологом Троїцької центральної районної лікарні, у 1999-2016 роках - лікарем-ендоскопістом поліклінічного відділення Сватівського РТМО, з 2016 року - завідувала поліклінічним відділенням Сватівського РТМО.

29 квітня 2020 року Олена Риженкова призначена за конкурсом на посаду директора КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня».

Одружена, має доньку Дарю студентку Харківського національного університету ім. В.Каразіна, яка навчається за спеціальністю «Міжнародні відносини».

Своїм найбільш вагомим трудовим досягненням Олена Анатоліївна вважає проведення капітального ремонту приміщень першого поверху будівлі головного корпусу під розміщення приймального відділення лікарні. Це було зробити нелегко, бо лікарня постійно обслуговує хворих на COVID-19. У цьому приймальному відділенні екстреної медичної допомоги лікарі працюють на унікальному обладнанні - 32-зрізовий комп’ютерний томограф, ультразвукова діагностична система Logiqe та рентгенівська діагностична система.

Сьогодні в рамках «Надзвичайної кредитної програми» у райлікарні проводиться капітальний ремонт приміщень терапевтичного відділення, розташованого в будівлі головного корпусу та в будівлі неврологічного відділення, поліклінічного відділення, харчоблоку та моргу. Ще в лікарні зробили монтаж системи киснепостачання на 24 кисневі точки. Крім того, постійно зміцнюється матеріально-технічна база лікарні: придбані 32 кисневі концентратори для медичного використання, операційна лампа, відеоендоскопічна система з відеогастроскопом, ІФА комплекс, автоматичний біохімічний аналізатор DIOCHEMFC-200, експрес аналізатор сечі CL500, колькоскоп АС-4601, крісло гінекологічне КГ-2М, шафи медичні, підйомник пересувний з електричним приводом, ліжка функціональні лікарняні та інше медичне обладнання.

До Сватівської районної ради Олена Риженкова обрана вперше. Вона є членом Президії Сватівської районної ради, керівником фракції політичної партії «Слуга народу», членом постійної комісії районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку. Олена Анатоліївна активно працює на пленарних засіданнях сесій та постійних комісій. Уважна до запитів мешканців Сватівського району з питань охорони здоров’я. Колеги по депутатському корпусу та виборці поважають Олену Риженкову за принциповість під час прийняття рішень.

 

Особистий прийом громадян депутатка Олена Риженкова здійснює в третю середу місяця о 15.00 в малій залі Сватівської районної ради.

 

За нею закріплений територіальний виборчий округ № 1, до складу якого входять частина Сватівської громади - виборчі дільниці за адресами: пл. 50-річчя Перемоги, 25, пл. 50-річчя Перемоги, 30, вул. Весела, 2, вул. Весела, 140 в м. Сватове та с. Новомикільське, с. Мілуватка, с. Містки, с. Чепигівка, с. Рудівка, с. Андріївка, с. Кругле.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь