A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Огданська Юлія Василівна

Дата: 31.08.2021 10:15
Кількість переглядів: 166

Огданська Юлія Василівна народилася в м. Сватове. Ій 46 років. Працює директоркою ТОВ МЕДІА "Новини Сватівщини". Є заступником голови правління Національної асоціації українських медіа (НАУМ). Вважає, що головне завдання преси - це боротьба за справедливість, захист інтересів простої людини.

Закінчила Харківський національний автодорожній університет за спеціальністю бухгалтерський облік та аудит.

Має сина Ярослава 1998 року народження, який працює фельдшером – рятівником в Сватівському міськрайонному відділу ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Луганській області.

Головним домашнім хобі є велика родинна пасіка.

На початку 90-х років працювала на посаді економіста у Сватівському відділі статистики. Потім (до 1994 року) займалася підприємницькою діяльністю. З 1996 року працювала в газеті «Голос громади» спочатку на посаді оператора комп’ютерного набору, а потім на посаді кореспондента. У січні 2015 року стала в.о. головного редактора районної газети «Новини Сватівщини».

Своїм найбільш вагомим трудовим досягненням вважає те, що районна газета «Новини Сватівщини» у 2016 році увійшла до п’ятірки кращих міськрайонних газет України та нагороджена грамотою від командування 36-ї окремої бригади морської піхоти Військово-морських сил України за участь у Всеукраїнському проєкті «Реформована преса - Українській Армії». У 2018-2019 роках трудовий колектив районної газети «Новини Сватівщини» видавав на волонтерських засадах газету для морських піхотинців, які захищають від російської агресії м. Маріуполь на Донеччині.

До Сватівської районної ради обрана вперше. Очолює постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності та інформації, запобігання корупції, до складу якої входять дев'ять депутатів. За своїм функціональним спрямуванням постійна комісія розглядає та вносить пропозиції щодо організаційного забезпечення діяльності депутатів Сватівської районної ради, виконання ними Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», розробляє Регламент районної ради та вносить зміни до нього, здійснює контроль за його дотриманням та дотриманням депутатами районної ради, головою Сватівської районної ради вимог Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо питань, пов’язаних із врегулюванням конфлікту інтересів.

Особистий прийом громадян здійснює в перший четвер місяця о 10.00 в малій залі районної ради.

За Юлією Василівною закріплений територіальний виборчий округ № 2: частина Сватівської міської громади (виборчі дільниці за адресами: сел. Сосновий Сватівської міської ради та пл. ім. Т. Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майд. Злагоди, 43, кв. Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 в м. Сватове, с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, сел. Західний і сел. Лагідне).

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь