A A A K K K
для людей із порушенням зору
Сватівська районна рада
Луганська область

Мазурко Ірина Анатоліївна

Дата: 30.08.2021 13:13
Кількість переглядів: 327

Ірина Анатоліївна Мазурко до Сватівської районної ради обрана вперше. Балотувалася у депутати від політичної сили ОПЗЖ.

Сьогодні Ірина працює начальницею відділу кадрів комунального некомерційного підприємства «Сватівська обласна лікарня з надання психіатричної допомоги». Їй 51 рік, уродженка Сватового. Закінчила Луганський педагогічний університет ім. Т. Шевченка за спеціальністю вчитель математики і інформатики.

Починаючи з 2000-го, 14 роківпоспіль, працювала начальником відділу освіти Сватівської райдержадміністрації. На запитання: «Яких найвагоміших досягнень Ви добилися на цій посаді?» - відповіла: «Зі мною працювала ціла команда, тому мені неетично буде присвоювати собі одноосібно досягнення цілої команди». 

За період керівництва Іриною Мазурко відділом освіти Сватівської райдержадміністрації постійно покращувалася матеріально-технічна база закладів освіти, створювалися більш сприятливі умови для перебування дітей у школах. Ряд загальноосвітніх шкіл району переформували у навчально-виховні комплекси «ЗОШ-ДНЗ», що дало можливість відновити роботу дошкільних навчальних закладів. В цілому, за цей час по району відновили роботу дитячих садків у дев’яти населених пунктах Сватівщини. У кожному закладі освіти, в тому числі сільських школах, були облаштовані внутрішні вбиральні. До цього часу в деяких сільських школах вбиральні були надворі.

На базі Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс Сватівська загальноосвітня школа І ступеня –гімназія» було відкрито відділення Малої академії наук.

Велика увага приділялася оздоровленню дітей Сватівського району. В ході літньої оздоровчої кампанії в оздоровчих закладах району відпочивало до п’яти тисяч дітей та підлітків. У 2007-2012 роках був організований відпочинок у Австрії дітей, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, та вихованців дитячого будинку змішаного типу "Надія". Щоліта до цієї країни їздило шестеро юних сватівчан. У рамках співробітництва австрійці надали школам Сватівського району гуманітарну допомогу: фільтри для води.

Сама ж Ірина Мазурко зазначає, що усі зміни, які відбувалися в освіті, - це результат роботи не лише її особисто, а насамперед керівників Сватівського району, з якими їй доводилося працювати.

— Найбільший етап моєї роботи на посаді начальниці відділу освіти припадає, коли головою райдержадміністрації був Володимир Мормуль. Заступником у нього була Людмила Русанова, яка відповідала за соціально-гуманітарний напрям роботи, в тому числі за шкільні, дошкільні та позашкільні заклади. Працювати мені з цими людьми було комфортно, бо це професійні фахівці, які завжди працювали на результат, — розповідає Ірина.

Сьогодні в районній раді Ірина Мазурко очолює постійну комісію з питань комунальної власності, промислової політики, підприємництва, екології, агропромислового комплексу і земельних відносин, житлово-комунального господарства, до складу якої входить дев’ятеро депутатів. Постійною комісією проведена велика робота щодо передачі у власність територіальних громад району об'єктів спільної власності та майна, які належали до спільної комунальної власності ліквідованих районів, що увійшли до складу Сватівського району.

Як депутат районної ради своє головне завдання Ірина Анатоліївна бачить у допомозі людям, у вирішенні нагальних питань та прийнятті рішень, які впливають на успішний розвиток Сватівського району. Звертаються до неї люди з різними проблемами, але найбільше - з питань працевлаштування.

 

Депутат Мазурко Ірина Анатоліївна відповідальна за другий виборчий округ № 2, до якого входять виборчі дільниці за адресами: селище Сосновий Сватівської міської ради, пл. ім. Т.Шевченка, 28 «а», вул. ім. Шевченка, 10, майдан Злагоди, 43, квартал Залізничників, 12, пров. Промисловий, 15 у місті Сватове, с. Гончарівка, с. Хомівка, с. Травневе, с. Свистунівка, с. Маньківка, с. Коржове, сел. Західний і сел. Лагідне.

 

Прийомні дні для громадян — перша середа кожного місяця в приміщенні Сватівської районної ради, м. Злагоди, 25.

 

Прес-служба Сватівської районної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь